Μενού
  • Α-
  • Α+

Η Ελίζα Ρόουζ Γουάτσον ήταν χρόνια εθισμένη στο αλκοόλ και τα ναρκωτικά, κατέληξε να μένει σε σπίτια φίλων και αγνώστων, ακόμα και να κλέβει χρήματα από τη μητέρα της για να τα βγάζει πέρα. Όλα ξεκίνησαν μετά την αποφοίτησή της από το πανεπιστήμιο, όταν ασχολήθηκε με το modeling. Έτσι άρχισε να βγάζει πολλά χρήματα τα οποία ξόδευε σε κοκαΐνη και αλκοόλ. Ο εθισμός της κορυφώθηκε μέχρι τα 27της και έχασε σχεδόν τα πάντα. Τότε, όπως παραδέχεται, έκανε τα πάντα για να βγάλει λίγα χρήματα τα οποία χαλούσε σε αλκοόλ και ναρκωτικά. «Έλεγα ψέματα, ζητιάνευα, έκλεβα» εξομολογείται η Γουάτσον. «Ζητούσα συχνά χρήματα από τη μητέρα μου δήθεν για φαγητό ή φόρους αλλά τα χαλούσα σε μπουκάλια αλκοόλ και ναρκωτικά. Καμιά φορά έκλεβα κάποια χρήματα» συνεχίζει. Κάπως έτσι έχασε γνωστούς και φίλους και αναγκάστηκε να κοιμάται σε σπίτια φίλων ή ακόμα και αγνώστων ανδρών. «Ό,τι χρήματα είχα τα χαλούσα για να τρέφω τον εθισμό μου» εξομολογείται.

Όλα άλλαξαν όταν μία φίλη της την προσκάλεσε στους Ανώνυμους Αλκοολικούς. Η Ελίζα κατάφερε να αλλάξει όλη της τη ζωή και μάλιστα έγινε δασκάλα και άρχισε να βγάζει τα πρώτα χρήματα. Όμως, ήθελε να αυξήσει το εισόδημά της και έτσι τον Δεκέμβριο του 2019 έφτιαξε τη σελίδα της στο OnlyFans (και το προφίλ της στο Instagram). Στην αρχή έβγαζε ελάχιστα από τη συνδρομητική ιστοσελίδα αλλά τον περασμένο Φεβρουάριο, με την έναρξη του κορονοϊού έβγαζε μέχρι και 2.300 ευρώ το μήνα καθώς αύξησε τις ώρες της και σταμάτησε την άλλη της δουλειά.

Όπως λέει η δουλειά της στο OnlyFans την κράτησε υγιή στην καραντίνα και τη βοηθάει να παραμένει σώα! «Έχω 10 με 15 σταθερούς πελάτες με τους οποίους μιλάω κάθε μέρα. Παρά το τι σκέφτεστε όλοι για το OnlyFans, δε μιλάμε μόνο για σεξ αλλά και για την οικογένεια ή τα παιδιά τους» περιγράφει η Ελίζα που πια βγάζει τόσα χρήματα που σχεδιάζει να αγοράσει το δικό της σπίτι ενώ έχει επιστρέψει στη μητέρα της όσα της πήρε τα προηγούμενα χρόνια και με το παραπάνω!

Πηγή: The Sun

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA