Μενού
  • Α-
  • Α+

Σαν το μεγαλύτερο «ραντεβού στα τυφλά» περιγράφει η 33χρονη Αναΐς Μπορτνιέ, που ζει στο Λονδίνο, την πρώτη συνάντηση με τη δίδυμη αδερφή της έπειτα από 25 ολόκληρα χρόνια.

Η Αναΐς γεννήθηκε στην Κορέα και σε ηλικία 3 μηνών βρέθηκε στο Παρίσι. Υιοθετήθηκε από μία οικογένεια και παρότι στο πιστοποιητικό γέννησής της έγραφε πως δεν είχε αδέρφια, εκείνη μεγάλωσε με μια «φανταστική φίλη» που της έμοιαζε.

Όλα ξεκίνησαν όταν η Αναΐς βρήκε ταγκαρισμένο το όνομά της σε ένα βίντεο στο Youtube. Η κοπέλα έμεινε άφωνη από το πόσο έμοιαζε με το κορίτσι στα πλάνα. Δεν υπήρχε, ωστόσο, κανένα στοιχείο της και έτσι επί δύο μήνες την αναζητούσε μάταια. Ώσπου την ξαναείδε στο trailer μιας ταινίας. Επρόκειτο για την Σαμάνθα Φούτερμαν, που παρότι ζούσε στις ΗΠΑ, γεννήθηκε την ίδια μέρα με εκείνη και μάλιστα στην Κορέα!

Τα social media ένωσαν, στη συνέχεια, τα δύο κορίτσια, τα οποία επικοινώνησαν και πλέον απολαμβάνουν τη ζωή έχοντας η μία την άλλη στο πλευρό της.

Πηγή: Sun 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA