Μενού
  • Α-
  • Α+

Σύμφωνα με τα πρόσφατα στοιχεία της στατιστικής υπηρεσίας του Ηνωμένου Βασιλείου ο κορονοϊός δεν ήταν η κύρια αιτία θανάτου στην Αγγλία και την Ουαλία για τον μήνα Μάρτιο.

Όπως αναφέρει το Αθηναϊκό Μακεδονικό Πρακτορείο οι κύριες αιτίες θανάτου στην Αγγλία είναι η άνοια και οι ασθένειες που συνδέονται με το Αλτσχάιμερ και στην Ουαλία η ισχαιμική καρδιοπάθεια.

Να σημειωθεί ότι ανακοινώθηκε επίσης ότι συνολικά 33,26 εκατομμύρια Βρετανοί έχουν λάβει μια δόση ενός εμβολίου κατά της Covid-19, ενώ 11,2 εκατομμύρια και τις δύο δόσεις. Τις τελευταίες 24 ώρες επιβεβαιώθηκαν 2.729 κρούσματα και 18 θάνατοι που συνδέονται με τον κορονοϊό.

Με 4.000 θεατές τα BRIT Awards.

Ελπίδα δημιουργεί σε όλους το γεγονός ότι με φυσική παρουσία 4.000 ατόμων θα πραγματοποιηθεί τον επόμενο μήνα η τελετή απονομής των βρετανικών μουσικών βραβείων BRIT Awards.

Να σημειωθεί θα είναι η πρώτη εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί σε εσωτερικό χώρο με τόσο πολύ κόσμο. Οι παρευρισκόμενοι δε θα υποχρεώνονται να κρατούν κοινωνικές αποστάσεις ή να φορούν μάσκες, αλλά θα πρέπει να παρουσιάσουν ένα αρνητικό τεστ κορονοϊού πριν εισέλθουν στο χώρο.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA