Μενού
  • Α-
  • Α+

Τον Αύγουστο του 2019, ο παγκοσμίου φήμης πυγμάχος, Κόνορ ΜακΓκρέγκορ βρισκόταν σε παμπ στο Δουβλίνο της Ιρλανδίας, όταν βγήκε εκτός εαυτού και γρονθοκόπησε έναν ηλικιωμένο θαμώνα. Η αιτία για το συμβάν που καταγράφηκε από κάμερα ασφαλείας της επιχείρησης, ήταν η άρνηση του θύματος να δεχθεί κέρασμα από τον πρωταθλητή, ο οποίος φανερά εξοργισμένος του ζήτησε το λόγο, χτυπώντας τον στο πρόσωπο.

Ο ΜακΓκρέγκορ απομακρύνθηκε αμέσως από τη παμπ, ενώ στη συνέχεια παραδέχθηκε την επίθεση και απολογήθηκε, πληρώνοντας και το πρόστιμο που του επέβαλε το δικαστήριο του Δουβλίνου.

Καταπώς φαίνεται, όμως, ο ίδιος επέστρεψε στον «τόπο του εγκλήματος», κι όπως αποκάλυψε από τον λογαριασμό του στο twitter, από την Πέμπτη είναι ο ιδιοκτήτης της Marble Arch, της παμπ όπου συνέβη το περιστατικό. Ο πυγμάχος έδωσε 2 εκατ. ευρώ για την αγορά της παμπ, ενώ είναι η δεύτερη κατά σειρά που βρίσκεται στην κατοχή του, αφού το 2019 έβαλε πάλι βαθιά το χέρι στην τσέπη για να αγοράσει την επιχείρηση The Black Forge, η οποία βρίσκεται στην γειτονιά του.

https://twitter.com/TheNotoriousMMA/status/1385283576711860236?ref_src=twsrc^tfw
Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA