Μενού
  • Α-
  • Α+

Μια νεαρή δημοσιογράφος, μόλις 24 ετών, σκοτώθηκε από αδέσποτη σφαίρα που τρύπησε το παράθυρο της κρεβατοκάμαράς της, σύμφωνα με την ηλεκτρονική έκδοση της Dailystar. Την περασμένη Παρασκευή (23/4), συνάδελφός της την αναζητούσε αλλά εκείνη δεν απαντούσε στα μηνύματα κι έτσι αποφάσισε να μεταβεί στο διαμέρισμά της, στο Κάνσας των ΗΠΑ.

Η Aviva Okeson-Haberman μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η αστυνομία ξεκίνησε έρευνες για το περιστατικό και κινείται προς την κατεύθυνση της ανθρωποκτονίας.

Η νεαρή δημοσιογράφος εργαζόταν στον ραδιοφωνικό σταθμό KCUR από τον Ιούνιο του 2019 ως πολιτική συντάκτρια. Σχεδίαζε να μετακομίσει στην κοντινή πόλη Lawrence για να ξεκινήσει μια νέα δουλειά πριν από το θάνατό της. Μάλιστα, έψαχνε για πιθανά διαμερίσματα λίγες ώρες νωρίτερα.

Κατά τη διάρκεια της θητείας της στο KCUR, η δημοσιογράφος έκανε ρεπορτάζ για την τοπική διαφθορά, την ιατρική μαριχουάνα και τις ανισότητες στη διανομή εμβολίων. Η διευθύντρια ειδήσεων του ραδιοφώνου Λίζα Ροντρίγκεζ την χαρακτήρισε ως «εξαιρετική» στη δουλειά της.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA