Μενού
  • Α-
  • Α+

Σάλος έχεις ξεσπάσει στην Μεγάλη Βρετανία, μετά από βίντεο που κυκλοφόρησε από φάρμα της Σκωτίας, όπου εργαζόμενοι σκοτώνουν γουρούνια με βάναυσο τρόπο, τα οποία προορίζονται για τα σούπερ μάρκετ και τα μαγαζιά της εστίασης

Στο εικόνες που καταγράφηκαν από κρυφή κάμερα, οι εργαζόμενοι χρησιμοποιούν σφυριά για να σκοτώσουν χοίρους που δεν αναντποκρίνονται στα στάνταρντ της αγοράς, λόγω βάρους ή υγείας ή τους χτυπάνε με μανία στους τοίχους. Σημειώνεται, ότι η Tesco, διέκοψε άμεσα κάθε συνεργασία μαζί της ενώ η Lidl, αναστέλλει μέχρι νεωτέρας τις παραγγελίες της.

Αυτό που προκαλεί αλγεινή εντύπωση είναι το σχόλιο ενός εκ των εργαζομένων, ότι, «Είναι το ίδιο αποτελεσματικό όσο μια σφαίρα», ενώ σε κάποια άλλη στιγμή πατάει τον λαιμό του ήδη τραυματισμένου χοίρου, προκειμένουν να του δώσει τη χαριστική βολή. 

Η φάρμα P&G Sleigh Pig Unit, διαγράφηκε από τα μητρώα των κτηνοτρόφων της Σκωτίας, ενώ ανακοινώσεις εις βάρος της εξέδωσαν οργανώσεις όπως η National Pig Association αλλά και αλυσίδες σούπερ μάρκετ. 

Πηγή: Independent

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA