Μενού
  • Α-
  • Α+

Σάλο έχει προκαλέσει το βίντεο που δείχνει τη διευθύντρια ενός δημόσιου δημοτικού σχολείου στη Φλόριντα των ΗΠΑ, να χτυπάει με μίσος χρησιμοποιώντας ένα ξύλο ένα 6χρονο κοριτσάκι. Το κοριτσάκι κλαίει και ουρλιάζει από τους πόνους, βιώνοντας τη σκληρή πραγματικότητα στο ίδιο του το σχολείο.

Η διευθύντρια χτυπάει τρεις φορές το κοριτσάκι με τη βοήθεια μίας άλλης υπαλλήλου που την κρατά, ενώ το παιδί την ικετεύει να σταματήσει. Η αιτία για να προκαλέσει τραύματα στο σώμα και στην ψυχή του μικρού παιδιού ήταν ότι έσπασε την οθόνη ενός υπολογιστή που κόστιζε 50 δολάρια.

Το βίντεο κατέγραψε με την κάμερα του κινητού της η μητέρα της 6χρονης, η οποία δήλωσε για το συμβάν: «Με μίσος χτυπούσε την κόρη μου! Ήταν πραγματικό μίσος! Δεν έχω χτυπήσει την κόρη μου όπως το έκανε εκείνη, δηλαδή δεν την έχω χτυπήσει». Βέβαια πολλοί την κατηγόρησαν ότι δεν επενέβη για να σώσει το παιδί της, με τη μητέρα της 6χρονης να υποστηρίζει ότι δεν είχε άλλο τρόπο για να αποδείξει την πράξη της παρανοϊκής καθηγήτριας ενώπιον δικαστηρίου.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA