Διεθνή
LIVE: ΑΝΑΝΕΩΘΗΚΕ ΠΡΙΝ ΑΠΟ

Bill Gates: Τι απαντά η Κινέζα μεταφράστρια που φέρεται να είναι η πέτρα του σκανδάλου

Μια Κινέζα μεταφράστρια βρέθηκε στο μάτι του κυκλώνα για το διαζύγιο του Μπιλ Γκέιτς και της γυναίκας του Μελίντα

Sic semper billionaires. Αυτό θα μπορούσαμε να πούμε, παραφράζοντας τη διάσημη φράση του Μάρκου Βρούτου, για τους δισεκατομμυριούχους του πλανήτη ως προς τον τρόπο που εκτυλίσσονται οι γάμοι και τα διαζύγια τους. Το είδαμε στην περίπτωση του Ρόμαν Αμπράμοβιτς πριν από μια δεκαετία περίπου, το είδαμε και πριν ενάμιση χρόνο με τον Τζεφ Μπέζος. Το βλέπουμε και τώρα με τον Μπιλ Γκέιτς και τη Μελίντα Γκέιτς, το διαζύγιο των οποίων αποτελεί ένα από τα πιο καυτά θέματα των τελευταίων 24ωρων.

Μετά την κοινή τους ανακοίνωση για το τέλος του γάμου τους, έχει ξεσπάσει όργιο φημών για τα αίτια αυτού του χωρισμού. Αφήνοντας στην άκρη το μοίρασμα της περιουσίας που υπερβαίνει τα 130 δισεκατομμύρια δολάρια, έχουμε διαβάσει ως τώρα για τον ειδικό όρο που είχε στο προγαμιαίο συμβόλαιο ο Μπιλ Γκέιτς να περνάει ένα σαββατοκύριακο με την πρώην του, αλλά κυρίως ακούσαμε για την ύπαρξη μιας άλλης γυναίκας.

Αυτή η αοριστολογία συγκεκριμενοποιήθηκε στο πρόσωπο της Ζε Γουάνγκ, μιας Κινέζας μεταφράστριας που βρίσκεται στη δούλεψη του ζεύγους Γκέιτς για το Gates Foundation.

Πτυχιούχος στα οικονομικά, αεροσυνοδός, πιλότος και μεταφράστρια

Image

Η Γουάνγκ ήρθε στην Αμερική από την πόλη Γκουάνγκτζου στις αρχές της χιλιετίας και από το 2006 ως το 2008 είχε δικό της εστιατόριο στη Γιούτα. Στη συνέχεια, πήρε το πτυχίο της στα οικονομικά από το Brigham Young University και ακολούθως έκανε μεταπτυχιακό στη Μετάφραση Συνεδρίων στο Ινστιτούτο Διεθνών Σπουδών του Μοντερέι. Γνωρίζοντας άπταιστα αγγλικά, μανδαρίνικα (η επίσημη γλώσσα της Κίνας με 1.17 δισ. να την έχουν ως μητρική) και καντονέζικα (80 εκατομμύρια άνθρωποι την έχουν ως μητρική), δούλεψε από το 2012 σε αρκετά συνέδρια TEDx, ενώ παράλληλα εργαζόταν και ως αεροσυνοδός. Μάλιστα, κατάφερε να πάρει και πτυχίο πιλότου.

Η συνεργασία της με το Gates Foundation είναι μερικής απασχόλησης και οι φήμες ανέφεραν ότι η σχέση της με τον Μπιλ Γκέιτς ήταν παραπάνω από επαγγελματική. Η 36χρονη μεταφράστρια έσπευσε με ανάρτηση της στα μανδαρίνικα να απαντήσει σε όσους την παρουσίασαν ως τρίτο πρόσωπο στον γάμο των Γκέιτς.

«Πίστευα ότι αυτές οι φήμες θα σταματούσαν γρήγορα, καθώς ήταν αβάσιμες, όμως το πράγμα έγινε πολύ γρήγορα τόσο τρελό. Ευχαριστώ για την ανησυχία σας το τελευταίο 24ωρο και για τα μηνύματα που με βοήθησαν να καταρρίψω αυτές τις φήμες»

Google NewsΑκολουθήστε το reader.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

TAGS
#Μπιλ Γκέιτς #διαζύγιο