Μενού
  • Α-
  • Α+

Πέθανε σήμερα, Κυριακή (9/5) στην πόλη Πουρς, ο Ζος Ερμάν ο πρώτος Βέλγος που έκανε το εμβόλιο της Pfizer-BioNTech  κατά του κορονοϊού. Σύμφωνα με τον δήμαρχο της Πουρς, Κοέν Βαν ντεν Χέβελ, ο Ερμάν, έφυγε ήσυχα σήμερα το πρωί στον οίκο ευγηρίας στον οποίο διέμενε. Λίγο καιρό νωρίτερα είχε διακομιστεί στο νοσοκομείο, καθώς αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας, λόγω της ηλικίας του και ο οργανισμός του είχε εξασθενίσει σχηματικά. Ωστόσο είχε αισθανθεί κάπως καλύτερα και είχε επιστρέψει στο γηροκομείο, όπου απεβίωσε σήμερα το πρωί, όχι όμως εξαιτίας του κορονοϊού αλλά της προχωρημένης ηλικίας του.

Όπως αναφέρει το vrt.be, ο Ερμάν είχε γίνει γνωστός στις 22 Δεκεμβρίου όταν έγινε ο πρώτος Βέλγος που εμβολιάστηκε κατά του κορονοϊού σε ηλικία 96 ετών τότε. Ο Ερμάν είχε εκφραστεί τότε με θετική διάθεση, «νιώθω 30 χρόνια νεότερος», είχε πει και είχε εκφράσει την ελπίδα του ότι χάρη στο εμβόλιο θα φτάσει μέχρι τα 100. Σύμφωνα με το δίκτυο VTM, δε νόσησε ποτέ από κορονοϊό και ακολουθούσε πιστά τα μέτρα προστασίας.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA