Μενού
  • Α-
  • Α+

H Xέιλι Ρόουσον, ένα μοντέλο από το Άμπεργκεϊλ της Ουαλίας αγόρασε ένα λεωφορείο για να μείνει εκεί, με χρήματα που κέρδισε πουλώντας «πικάντικες» φωτογραφίες της online.  Η 27χρονη λέει ότι έχει ήδη αποκομίσει σχεδόν 12.000 λίρες από την αρχή του έτους ανεβάζοντας φωτογραφίες και βίντεο στην ιστοσελίδα OnlyFans.

Η Ρόουσον, που εργάζεται ως κούριερ, κατάφερε επίσης να μειώσει τις ώρες εργασίας της από τότε που άρχισε να πωλεί φωτογραφίες και βίντεο, με τιμή από 11 λίρες και συνδρομή 8.98 λίρες τον μήνα, αναφέρει η Daily Post.

Με τα χρήματα που έχει βγάλει μέχρι στιγμής, η Ρόουσον αγόρασε πρόσφατα ένα κόκκινο λεωφορείο του Λονδίνου έναντι 3.250 λιρών και βρίσκεται στη διαδικασία μετακόμισης από το σπίτι της στο Άμπεργκεϊλ, προκειμένου να ζήσει στο δρόμο με τις τρεις γάτες και το σκυλί της.

https://www.instagram.com/p/COUuzsCsQq8/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

«Είχα μερικές κακές χρονιές. Πρόσφατα πούλησα το σπίτι μου μετά από οικονομικές δυσκολίες και πάντα μου άρεσε η ιδέα της ζωής στο δρόμο. Αρχικά έψαχνα να μετατρέψω σε σπίτι ένα κοντέινερ, αλλά μου άρεσε η ιδέα ενός λεωφορείου. Πλησίασα μια εταιρεία λεωφορείων και τους ρώτησα αν είχαν λεωφορεία που θα ήθελαν να πουλήσουν - ευτυχώς, είχαν το λεωφορείο που κυκλοφορεί στο Λονδίνο, καθώς δεν πληροί τις προδιαγραφές που έχει θέσει το τοπικό συμβούλιο και γι'αυτό δεν χρησιμοποιείτο», λέει η ίδια και προσθέτει:

«Η επιτυχία μου στο OnlyFans νομίζω ότι οφείλεται κυρίως στο γεγονός ότι μιλάω στους συνδρομητές μου και απαντώ αμέσως στα μηνύματά τους. Ουσιαστικά είναι σαν μια επιχείρηση, οπότε ανεξάρτητα από το πού δουλεύεις, η εξυπηρέτηση πελατών είναι το κλειδί. Ανεβάζω περιεχόμενο τουλάχιστον τρεις φορές την ημέρα για να διασφαλίσω ότι είναι φρέσκο και ότι ο κόσμος λαμβάνει κάτι που αξίζει τα χρήματά του.

https://www.instagram.com/p/CODKvksshgU/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Όλο και περισσότεροι πρέπει να συνειδητοποιήσουν ότι ζωή δεν σημαίνει να εργάζεσαι τις πρώτες πρωινές ώρες μέχρι αργά το βράδυ. Υπάρχουν και άλλοι τρόποι για να βγάλεις λεφτά και το σώμα σου είναι το μεγαλύτερο περιουσιακό σου στοιχείο. Πρέπει να είστε περήφανοι και να το αναδεικνύετε. Νομίζω ότι ζώντας με δάνειο είναι κάτι που ανήκει στο παρελθόν για μένα. Οπότε, από εκεί που κάποτε δούλευα 6 μέρες την εβδομάδα, τώρα εργάζομαι με μερική απασχόληση, ώστε να έχω περισσότερη ελευθερία.»

Η ίδια υποστηρίζει πως το OnlyFans δεν είναι μόνο για τα χρήματα, αλλά για την ελευθερία να κάνει ό,τι θέλει. Το μοντέλο έχει δει αρκετά συχνά την εικόνα και το όνομά της να διασύρεται, καθώς συνδρομητές βγάζουν screenshot με τις φωτογραφίες της και τις μοιράζονται. Παρότι επιμένει ότι αυτό δεν την επηρεάζει πλέον, η Ρόουσον επισημαίνει ότι είναι εξαιρετικά παράνομο. Η πρώην κτηνίατρος δήλωσε ότι σιχαίνεται τους επικριτικούς ανθρώπους, προσθέτοντας ότι γνωρίζει ότι κάποιοι διαφωνούν με το τι αντιπροσωπεύει η πλατφόρμα, αλλά δεν «χρειάζεται να το ακούει συνεχώς».

«Το OnlyFans μου έδωσε πολύ περισσότερη αυτοπεποίθηση. Ποτέ δεν ένιωθα καλύτερα. Όχι επειδή άλλοι άνθρωποι αγαπούν το σώμα μου, αλλά επειδή εγώ το αγαπώ.»

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA