Μενού
  • Α-
  • Α+

Ο Τζο Χόλθαμ κατέληξε, μετά από έναν γάμο και ενώ είχε πιει, να κοιμάται στο ίδιο κρεβάτι με τρεις γυναίκες, μία εκ των οποίων ήταν η σύζυγός του. Για την ακρίβεια, όπως αναφέρει η Daily Star, ο Χόλθαμ και η γυναίκα του έμειναν σε ένα ξενοδοχείο, όταν ένα άλλο ζευγάρι κλειδώθηκε έξω από το δωμάτιό του και ζήτησαν να τους φιλοξενήσουν ενώ μία ακόμα γυναίκα προστέθηκε στην παρέα λίγο αργότερα.

Ο 32χρονος έπεσε για ύπνο στο κρεβάτι μαζί με τις τρεις γυναίκες ενώ ο άλλος άνδρας κοιμήθηκε στο πάτωμα. Όπως ακούστηκε στο δικαστήριο, μία από τις γυναίκες ξύπνησε συνειδητοποιώντας ότι ο Χόλθαμ την είχε παρενοχλήσει σεξουαλικά. «Ξαφνικά ένιωσε ότι κάποιος της σήκωσε το φόρεμα. Προσποιούνταν ότι κοιμόταν και ήλπιζε να σταματήσει. Ξαφνικά άκουσε τον Χόλθαμ και τη γυναίκα του να κουβεντιάζουν ψιθυριστά» είπε ο δικηγόρος της στο δικαστήριο. Η γυναίκα περίμενε να ξανακοιμηθεί ο Χόλθαμ και έπειτα σηκώθηκε και πήγε και ξάπλωσε στο πάτωμα του μπάνιου.

Το άλλο πρωί έφυγε από το ξενοδοχείο και κατήγγειλε το περιστατικό. Κατά την ανάκρισή του, ο Χόλθαμ υποστήριξε ότι είχε πιει και νόμιζε ότι ακουμπούσε τη γυναίκα του. Όπως είπε έστειλε μήνυμα την επόμενη ημέρα στη γυναίκα που τον κατήγγειλε ζητώντας τη συγγνώμη.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA