Μενού
  • Α-
  • Α+

Ο Νίκος Βέρτης βρίσκεται από την Κυριακή το βράδυ στο Ισραήλ, και συγκεκριμένα στο Τελ Αβίβ, για δύο προγραμματισμένες συναυλίες, η πρώτη που θα πραγματοποιούνταν σήμερα και η δεύτερη την Πέμπτη 13 Μαΐου. Ωστόσο, η εκρηκτική κατάσταση που επικρατεί στη χώρα και η στρατιωτική κλιμάκωση ανάμεσα στο Ισραήλ και τη Χαμάς, λαχτάρισαν χθες τον δημοφιλή τραγουδιστή και τους στενούς του συνεργάτες.

Στιγμές πολέμου έζησαν όλοι στο Τελ Αβίβ, αφού σειρήνες ηχούσαν σε όλη την πόλη που βομβαρδιζόταν, με τον Νίκο Βέρτη και την ομάδα του να παραμένουν σε καταφύγιο για την ασφάλειά τους. Η εκπομπή Πρωινό πρόβαλε ένα βίντεο ντοκουμέντο από τη στιγμή του βομβαρδισμού, που κόβει την ανάσα.

Ο παρουσιαστής Γιώργος Λιάγκας, επικοινώνησε με την Έλενα Παπαναγιώτου, συνεργάτιδα του τραγουδιστή, όπου αναφέρθηκε σε αυτή την τρομακτική εμπειρία που έζησαν όλοι. «Βρίσκομαι στο ξενοδοχείο στο Τελ Αβίβ. Χθες το βράδυ, όταν φτάσαμε, μας βρήκε στο αεροδρόμιο αυτή η κατάσταση και άρχισαν οι σειρήνες στο αεροδρόμιο. Πανικοβληθήκαμε. Στο αεροδρόμιο μας πήγαν στο καταφύγιο και μείναμε εκεί για 1,5 ώρα και βγήκαμε όταν η κατάσταση ηρέμησε. Μας έφεραν στο ξενοδοχείο και μας έδωσαν κάποιες οδηγίες γιατί δεν ήξεραν αν θα υπάρχει συνέχεια. Δυστυχώς, υπήρχε συνέχεια. Τα μεσάνυχτα ακούσαμε δύο “μπαμ” και μετά άρχισαν οι σειρήνες. Συναντηθήκαμε όλοι στο καταφύγιο. Ο Νίκος βρίσκεται σε έναν άλλο χώρο, όμως είναι και αυτός καλά. Η σημερινή συναυλία αναβάλλεται».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA