Μενού
  • Α-
  • Α+

Σίγουρα οι δικοί της άνθρωποι - και όχι μόνο - δεν θα περίμεναν ότι από θεοσεβούμενη πάστορας θα έφτανε η στιγμή που θα γινόταν στριπτιζέζ. Εκείνη, όμως, επέλεξε να αφήσει πίσω της τα... κηρύγματα και να αφοσιωθεί σε μια νέα καριέρα με ερωτικούς χορούς. 

Μάλιστα, δηλώνει ευτυχισμένη που αποφάσισε να εγκαταλείψει την εκκλησία και να γίνει σπριπτιζέζ, και τώρα υποστηρίζει ότι με το νέο της επάγγελμα έχει γίνει καλύτερη μητέρα σε σχέση με όσα έμαθε για τη ζωή και την οικογένεια μέσα στους κόλπους της εκκλησίας.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της ηλεκτρονικής έκδοσης της Daily Star, η Αμερικανίδα Νικόλ Μίτσελ, η οποία έχει τρία παιδιά και έχει γίνει διάσημη μέσα από κοινωνικά δίκτυα και πλατφόρμες, λέει ότι σκέφτηκε πάρα πολύ να γίνει μαμά και παράλληλα να εργάζεται ως στριπτιζέζ. Αποκαλύπτει δε ότι αισθάνεται πως το εκκλησιαστικό περιβάλλον στο οποίο μεγάλωσε ήταν τοξικό.

Ισχυρίζεται ακόμη ότι η νέα της δουλειά, της έχει χαρίσει σημαντικές δεξιότητες που την έχουν προετοιμάσει καλύτερα από ποτέ για να γίνει γονιός.

Μεγάλωσε σε οικογένεια Βαπτιστών

Η Νικόλ Μίτσελ μεγάλωσε σε μια οικογένεια Βαπτιστών στο Οχάιο των ΗΠΑ. Μέχρι τα 20 της χρόνια δεν είχε καν φιλήσει κάποιον άνδρα καθώς «ο Ιησούς ήταν το αγόρι μου».

Ωστόσο, όταν άρχισε να αντιλαμβάνεται τη σεξουαλικότητά της, αποφάσισε να επιλέξει μια σαρωτική αλλαγή στη ζωή και την καριέρα της, με το να γίνει στριπτιζέζ.

Κάνοντας έναν απολογισμό για τις επιλογές της, λέει ότι τώρα αισθάνεται ότι δίνει στα παιδιά της ένα πολύ καλύτερο ξεκίνημα στη ζωή τους συγκριτικά με το θρησκευτικό πλαίσιο μέσα στο οποίο εκείνη μεγάλωσε.

Όπως ανέφερε στο podcast του Holly Randall, αυτή και τα παιδιά της μιλούν ελεύθερα για το σεξ, τη συναίνεση, τα σώματα, το σωστό και το λάθος.

«Είναι τόσο σημαντικό για μένα τώρα ως μαμά να μαθαίνω στα παιδιά μου αυτά τα πράγματα, ώστε να έχουν αυτές τις γνώσεις για όλη τους τη ζωή, για τα ραντεβού που θα κάνουν, τις σχέσεις τους, το εργασιακό τους περιβάλλον», σημείωσε η Μίτσελ και υποστήριξε ότι η νέα της δουλειά την ετοίμασε και τη βοήθησε σε αυτό το κομμάτι καλύτερα από οτιδήποτε άλλο στη ζωή της.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA