Μενού
  • Α-
  • Α+

Η εκπομπή The Ellen DeGeneres Show μετά από 19 σεζόν και περισσότερα από 3.000 επεισόδια, ρίχνει οριστικά αυλαία. Η απόφαση αυτή, αναμφίβολα δεν προκαλεί έκπληξη, ενώ για την ακρίβεια θα έπρεπε να είχε παρθεί πολύ νωρίτερα, όταν ο «τυφώνας» του εργασιακού εκφοβισμού είχε παρασύρει συθέμελλα όλους τους συντελεστές και την ίδια την εκπομπή, με την παρουσιάστρια να προσπαθεί να μαζέψει τα ασυμμάζευτα, αλλά με τον λάθος τρόπο.

Το τέλος της εκπομπής, επιβεβαίωσε και η Έλεν ΝτεΤζένερις, η οποία τόνισε, μάλιστα, πως το κεφάλαιο θα έκλεινε έτσι κι αλλιώς, ανεξάρτητα από το έντονο παρασκήνιο που ξεκίνησε κάποιους μήνες πριν. «Όταν είσαι δημιουργικό άτομο, θέλεις διαρκώς να υπάρχει μια πρόκληση - και όσο υπέροχο κι αν ήταν αυτό το σόου, όσο διασκεδαστικό κι αν ήταν, δεν συνιστά πλέον πρόκληση», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Η δημόσια συγγνώμη της παρουσιάστριας, η οποία καθυστέρησε, φαίνεται πως δεν συγκίνησε τον κόσμο, και τα νούμερα τηλεθέασης της εκπομπής έκαναν βουτιά. Για την ακρίβεια, ήταν τόσο χάλια και έδειχναν ξεκάθαρα πως ο τηλεοπτικός της χρόνος είχε τελειώσει.

Η εκπομπή The Ellen DeGeneres Show έκανε πρεμιέρα το 2003 και μέχρι τις καταγγελίες που βρήκαν την περασμένη χρονιά το φως της δημοσιότητας, ήταν από τις πιο αγαπημένες τόσο για τους τηλεθεατές όσο για τους αστέρες του Χόλιγουντ και των πολιτικών προσώπων. Έχει κερδίσει περισσότερα από 60 βραβεία Emmy, ενώ για την αμερικανική τηλεόραση ήταν ένα πρόγραμμα που μιλούσε ανοιχτά για όλα τα θέματα, ενώ εκείνη την περίοδο, η Έλεν ήταν από τα ελάχιστα γκέι πρόσωπα σε τέτοια θέση.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA