Μενού
  • Α-
  • Α+

Σύμφωνα με το foxnews.com, τουλάχιστον 9 άτομα τραυματίστηκαν όταν κατέρρευσε μπαλκόνι στο Μαλιμπού της Καλιφόρνια το απόγευμα του περασμένου Σαββάτου. Στο βίντεο που καταγράφηκε από γειτονικό σπίτι, διακρίνονται περίπου 10 άτομα να πέφτουν στην άμμο και στους βράχους που υπήρχαν από κάτω, όταν την ώρα που διασκέδαζαν, το μπαλκόνι ενός παραθαλάσσιου σπιτιού κατέρρευσε.https://twitter.com/TheInsiderPaper/status/1391266510618992640?ref_src=twsrc^tfw

Οχήματα της πυροσβεστικής και της αστυνομίας έφτασαν περίπου στις 17:15 το απόγευμα στο σημείο. «Υπήρχαν περίπου 10 άνθρωποι στο πίσω μπαλκόνι. Ακούσαμε έναν κρότο και είδα τους καλύτερους μου φίλους και την κοπέλα μου να έχουν πέσει περίπου από τα 4,5 μέτρα πάνω στους βράχους. Ήταν ένα τρομακτικό ατύχημα. Δεν ξέρω πώς συνέβη», δήλωσε στο τηλεοπτικό δίκτυο KABC ένας αυτόπτης μάρτυρας. Από τους τραυματίες, οι οποίοι είχαν ήπια τραύματα, τουλάχιστον 5 χρειάστηκε να διακομιστούν στο νοσοκομείο, ενώ στους υπόλοιπους 5 παρασχέθηκαν επί τόπου οι πρώτες βοήθειες.

Σύμφωνα με τους αξιωματούχους τουλάχιστον 15 άνθρωποι βρίσκονταν στο μπαλκόνι τη στιγμή του ατυχήματος. Το σπίτι είχε νοικιαστεί για ένα πάρτι γενεθλίων και κατά τον ιδιοκτήτη το μπαλκόνι δεν είχε σχεδιαστεί για να βρεθούν πάνω ταυτόχρονα τόσοι πολλοί άνθρωποι όσοι ήταν εκεί το Σάββατο.

Σύμφωνα με τον πυροσβέστη, Ρον Χάραλσον, ήταν ευτύχημα ότι δεν τραυματίστηκαν σοβαρά περισσότεροι άνθρωποι. «Ακριβώς από κάτω υπάρχουν μυτεροί και μεγάλοι βράχοι, οπότε ήταν μία πολύ επικίνδυνη κατάσταση. Είναι ευτύχημα ότι κανένας δεν τραυματίστηκε σοβαρά και δεν σκοτώθηκε κάποιος», δήλωσε στο KABC.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA