Μενού
  • Α-
  • Α+

H διαδικτυακή συνέντευξη Τύπου της Διεθνούς Ολυμπιακής Επιτροπής ενόψει των Ολυμπιακών Αγών ν του Τόκιο διακόπηκε απότομα, τη στιγμή που ο εκπρόσωπος τύπου της είχε δώσει το έναυσμα για ερωτήσεις. Ένας διαδηλωτής, υποδυόμενος τον δημοσιογράφο, πήρε τον λόγο και εισέβαλε στη διαδικτυακή συνέντευξη με μια σημαία κατά των Αγώνων. «Όχι Ολυμπιακοί Αγώνες πουθενά, δεν θέλουμε τους Ολυμπιακούς Αγώνες», είπε ο διαδηλωτής.

Ο εκπρόσωπος Τύπου της ΔΟΕ τα είχε χαμένα και προσπάθησε να δικαιολογηθεί: «Σχετικά με αυτό, λυπάμαι που σε απογοητεύω, αλλά ήμουν εγώ σήμερα κι όχι ο πρόεδρος (Τόμας Μπαχ). Αν ήταν, προφανώς αυτό το κόλπο θα ήταν πιο ενδιαφέρον. Έχω συνηθίσει, οπότε όλα είναι εντάξει».

Πάντως, οι ετοιμασίες για τους Ολυμπιακούς συνεχίζονται κανονικά και οι διοργανωτές ζητούν από τους πολέμιους των Αγώνων να μην κατηγορούν τους αθλητές. «Προσωπικά δεν αντέχω ότι η κριτική και οι φωνές για ακύρωση ή μποϊκοτάζ των Ολυμπιακών Αγώνων απευθύνονται στους ίδιους τους αθλητές» ανέφερε η πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής Τόκιο 2020, Σέικο Χασιμότο. Οι αθλητές και οι αθλήτριες όλου του κόσμου συνεχίζουν κανονικά την προετοιμασία τους.

https://www.megatv.com/embed/?p=2020362242
Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA