Μενού
  • Α-
  • Α+

Ένα βίντεο έγινε viral στο Διαδίκτυο που δείχνει Αμερικανούς στρατιωτικούς να «συναντούν» ένα Αγνωστης Ταυτότητας Ιπτάμενο Αντικείμενο (UFO). Το βίντεο που μοιράστηκε ο ερευνητής σκηνοθέτης Jeremy Corbell δείχνει ένα UFO να κινείται με εξαιρετικά μεγάλη ταχύτητα στον ουρανό πριν πέσει στον ωκεανό.

Διαβάστε ακόμη: Διάστημα: Χιλιάδες τόνοι εξωγήινης σκόνης πέφτουν στη Γη κάθε χρόνο - Τι λένε οι επιστήμονες

Στο βίντεο που δημοσίευσε ο Corbell, δύο άγνωστα μέλη του Πολεμικού Ναυτικού των ΗΠΑ μπορούν να ακουστούν που φωνάζουν, «Ουάου, έπεσε». Το είπαν αυτό αφού η «μπάλα» έκανε πτήση πάνω από τον ωκεανό και μετά εξαφανίστηκε κάτω από το νερό. Το βίντεο ηχογραφήθηκε από το πλοίο USS Omaha καθώς έπλεε στα ανοικτά των ακτών του Σαν Ντιέγκο τον Ιούλιο του 2019.

Ο Corbell ανήρτησε το βίντεο αναφέροντας: «Το Πολεμικό Ναυτικό των ΗΠΑ φωτογράφησε και κινηματογράφησε σφαιρικά UFO και προηγμένου τύπου οχήματα. Εδώ είναι μερικά από αυτά τα πλάνα».

https://www.instagram.com/p/CO3UJ_wpe_c/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Τι λένε πιλότοι για τις... συναντήσεις τους με UFO

Την ίδια ώρα, αφιέρωμα στις ολοένα αυξανόμενες αναμετρήσεις στον αέρα μεταξύ πιλότων και UFO είχε μία από τις πιο αξιόλογες εκπομπές της αμερικανικής τηλεόρασης, το 60 Minutes, την ώρα που όλοι μετρούν αντίστροφα για τις επίσημες κυβερνητικές αναφορές στο Κογκρέσο τον επόμενο μήνα, μετά από δεκαετίες μυστικότητας.

Στην εκπομπή ξεχωρίζουν οι μαρτυρίες δύο πρώην πιλότων του Πολεμικού Ναυτικού, οι οποίοι περιγράφουν τις αναμετρήσεις τους με τα UFO ή μάλλον UAP (Unidentified Aerial Phenomena) όπως ονομάζονται πλέον. Τα UAPs που είδαν κατά τη διάρκεια της καριέρας τους, «δεν είχαν προβλέψιμη κίνηση, δεν είχαν προβλέψιμη τροχιά». Μάλιστα οι θεάσεις τέτοιου είδους αντικειμένων ήταν καθημερινό φαινόμενο για αρκετές μονάδες της Πολεμικής Αεροπορίας και του Πολεμικού Ναυτικού.

https://twitter.com/60Minutes/status/1394074037891092481?ref_src=twsrc^tfw

Την εμφάνισή του στην εκπομπή έκανε και ο Γερουσιαστής Marco Rubio, ο οποίος είχε ζητήσει την αναφορά του Υπουργείου Αμύνης στο Κογκρέσο για το θέμα. «Οτιδήποτε μπαίνει στον εναέριο χώρο και δεν πρέπει να είναι εκεί, είναι απειλή. Υπάρχει ένα στίγμα στο Καπιτώλιο. Μερικοί από τους συναδέλφους μου έχουν μεγάλο ενδιαφέρον για το θέμα και χαζογελούν όταν αναφέρεται. Δεν πιστεύω πως πρέπει να επιτρέψουμε στο στίγμα να μας αποτρέψει από το να πάρουμε απαντήσεις σε θεμελιώδη ερωτήματα. Θέλω να το πάρουμε σοβαρά και να έχουμε μία διαδικασία για μπορέσουμε να το πάρουμε σοβαρά. Θέλω να έχουμε μία διαδικασία η οποία θα αναλύει τα δεδομένα κάθε φορά που έρχονται. Να υπάρχει ένα μέρος όπου θα καταγράφονται και θα αναλύονται διαρκώς, μέχρι να πάρουμε κάποιες απαντήσεις. Ίσως να είναι πολύ απλή η απάντηση. Ίσως όχι».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA