Μενού
  • Α-
  • Α+

Η πανδημία, όλο αυτό το διάστημα, έχει πατήσει… φρένο σε διάφορες δραστηριότητες της καθημερινότητας, αλλά κυρίως έχει παγώσει για τα καλά τα ταξίδια στο εξωτερικό. Το αποτέλεσμα είναι όλοι να νιώθουν έντονη την επιθυμία να ταξιδέψουν σε κάποιο μέρος της Ευρώπης (και όχι μόνο) και να επισκεφθούν, επιτέλους, μεγάλα τουριστικά αξιοθέατα. Ένα από αυτά, η Ντίσνεϊλαντ στο Παρίσι, ανακοίνωσε πως θα ανοίξει και επίσημα τις πόρτες της στις 17 Ιουνίου, καθώς τα γαλλικά μπαρ, εστιατόρια και τουριστικοί χώροι ξεκινούν και πάλι σταδιακά την λειτουργία τους, μετά από μήνες που είχαν παραμείνει εκτός λειτουργίας.

Διαβάστε ακόμη: Παναγία των Παρισίων: Τουλάχιστον 1000 βελανιδιές θα χρειαστούν για την αναστήλωσή της

Το μεγαλύτερο τουριστικό αξιοθέατο στην Ευρώπη, που απασχολεί 17.000 υπαλλήλους, είχε παραμείνει κλειστό από τις 13 Μαρτίου ως τις 15 Ιουλίου τον περασμένο χρόνο και ξαναέκλεισε στις 30 Οκτωβρίου. Το θεματικό πάρκο χρειάστηκε να ματαιώσει δύο φορές τα σχέδια ανοίγματός του- την πρώτη τον Φεβρουάριο και μετά τον Απρίλιο- λόγω της υγειονομικής κατάστασης στη Γαλλία.

«Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε ότι η Disneyland Paris θα ανοίξει και πάλι στις 17 Ιουνίου», ανέφερε σε ανακοίνωσή του το θεματικό πάρκο προσθέτοντας ότι θα λάβει «ενισχυμένα υγειονομικά μέτρα και μέτρα ασφαλείας».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA