Μενού
  • Α-
  • Α+

Ένα 10χρονο αγόρι ήταν το παράπλευρο θύμα της εκδίκησης μίας γυναίκας στην Ινδονησία στον πρώην σύντροφό της. Η 25χρονη Νάνι Απριλιάνι, αντιμετωπίζει μέχρι και θανατική ποινή καθώς σκότωσε κατά λάθος ένα 10χρονο αγόρι. Όπως αναφέρει το indy100, η Απριλιάνι κατηγορείται για προσχεδιασμένη δολοφονία του 10χρονου Νάμπα Φάιζ Πράσετι, που έφαγε δηλητηριασμένο κεμπάπ που προοριζόταν για τον πρώην σύντροφο της Νάνι.

Διαβάστε ακόμη: Ιαπωνία: Κρίση στον θεσμό της βασιλείας - Η έλλειψη αρσενικών κληρονόμων φέρνει αλλαγές

Ο πατέρας του 10χρονου αγοριού, είναι ντελιβεράς και, σύμφωνα με την αστυνομία πήρε 30.000 ρουπίες από την Απριλιάνι για να αφήσει ένα πακέτο με φαγητό σε μία διεύθυνση στην Κεντρική Τζάβα. Πρόκειται για το σπίτι ενός αστυνομικού, του Τόμι, ο οποίος παράτησε την Απριλιάνι για να παντρευτεί μία άλλη γυναίκα. Ο Τόμι όμως δεν ήταν στο σπίτι και η γυναίκα του αρνήθηκε να δεχθεί το πακέτο. Έτσι ο πατέρας του Νάμπα έμεινε με ένα πακέτο κεμπάπ το οποίο μοιράστηκε με τη γυναίκα του και τον γιο του, ο οποίος άρχισε να βγάζει αφρούς από το στόμα και να κάνει εμετό.

Το ζευγάρι πήγε εσπευσμένα στο νοσοκομείο και οι γιατροί κατάφεραν να σώσουν τη σύζυγο αλλά όχι τον μικρό Νάμπα. Οι εξετάσεις έδειξαν ότι το παιδί είχε φάει κρέας με δηλητήριο. Η αστυνομία έφτασε στα ίχνη της Απριλιάνι, η οποία συνελήφθη πέντε μέρες μετά το θάνατο του Νάμπα. Σύμφωνα με την αστυνομία, αγόρασε το δηλητήριο online με σκοπό να το χρησιμοποιήσει για να εκδικηθεί τον πρώην της.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA