Μενού
  • Α-
  • Α+

Ένας έντονος καβγάς ξέσπασε μεταξύ εργαζομένων σε ένα σούπερ μάρκετ στην πόλη Μπανγκαλόρ της Ινδίας κι ενός γιατρού, αφού εκείνος αρνήθηκε να φορέσει μάσκα ενώ έκανε τα ψώνια του. Το βίντεο με το περιστατικό έγινε viral στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με τον γιατρό να αποτυπώνεται να μην φορά μάσκα και να προσπαθεί να δικαιολογήσει την πράξη του.

Διαβάστε ακόμα: Διαγράφεται από το Youtube το δημοφιλέστερο viral βίντεο - Θα δημοπρατηθεί ως κρυπτονόμισμα

Όλα ξεκίνησαν όταν ο γιατρός, ο οποίος αναγνωρίστηκε με το όνομα B Srinivas Kakkilaya, αρνήθηκε να φορέσει μάσκα, ενώ ψώνιζε στο Jimmy's Super Mart Kadri στην πόλη. Στο viral βίντεο, ο Δρ Kakkilaya ενώ ήταν σε εξέλιξη η έντονη στιχομυθία με το προσωπικό του καταστήματος στο ταμείο, ακούγεται να λέει: «mask ki zaroorat nahi» (δεν υπάρχει ανάγκη για μάσκα).

Παρά τις πολλές προσπάθειες που κατέβαλε το προσωπικό του σούπερ μάρκετ, ο γιατρός αρνήθηκε να φορέσει μάσκα λέγοντας ότι η κυβέρνηση έχει επιβάλει έναν ανόητο κανόνα. Αξίζει να σημειωθεί ότι αρκετές κρατικές διοικήσεις έχουν υποχρεώσει όλους τους πολίτες να φορούν μάσκα στο πρόσωπο ενώ μετακινούνται ή σε οποιονδήποτε δημόσιο χώρο.

Σύμφωνα με τα τοπικά ΜΜΕ, έχει κατατεθεί μήνυση εναντίον του Δρ. B Srinivas Kakkilaya στο τοπικό αστυνομικό τμήμα. Λίγο μετά από τη στιγμή που το επίμαχο βίντεο κυκλοφόρησε στο Διαδίκτυο κι έγινε viral, οι πολίτες άρχισαν να ασκούν κριτική στον γιατρό και ζήτησαν να επιβληθούν ακόμα πιο αυστηρές κυρώσεις εναντίον του επειδή έθεσε σε κίνδυνο τη ζωή άλλων.

«Είναι γιατρός και έχει επίσης κλινική. Ανησυχώ πραγματικά για τους ασθενείς που έρχονται σε αυτόν», έγραψε χαρακτηριστικά ένας χρήστης του Twitter. Αρκετά κράτη επιβάλλουν υψηλά πρόστιμα σε όσους δεν φορούν μάσκες σε δημόσιους χώρους, με τις Αρχές να τηρούν ιδιαίτερα σκληρή στάση σε όσους παραβιάζουν το συγκεκριμένο νόμο.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA