Μενού
  • Α-
  • Α+

To απόγευμα της περασμένης Κυριακής εντοπίστηκε από συνεργείο που τον αναζητούσε ο 69χρονος Χάρι Μπάρλει, αγνοούμενος επί 17 ημέρες, καθώς δεν επέστρεψε σπίτι του έπειτα από ταξίδι αναψυχής για camping στο Twin Lakes του Όρεγκον των ΗΠΑ. Η ομάδα τον εντόπισε, φωνάζοντας το όνομά του δίπλα σε καταφύγιο που είχε φτιάξει ο ίδιος λίγες ημέρες πριν.

Διαβάστε ακόμη: Μεξικό: «Κρέμασαν» υποψήφιο δήμαρχο επειδή δεν έκανε όσα έταξε

Σύμφωνα με τη βρετανική Mirror, ο Μπάρλει επρόκειτο να επιστρέψει σπίτι του την Πέμπτη, 6η Μαΐου, με τη γυναίκα του να αναφέρει στις αρχές την εξαφάνισή του την επόμενη ημέρα. Στις 8 Μαΐου, βρέθηκε το όχημα του - και οι αρχές εξέφρασαν την εκτίμηση πως ο 69χρονος είχε αφήσει το ΙΧ για να πάει για ψάρεμα στη λίμνη.

Σημειώνεται πως οι ομάδες που αναζητούσαν τον Μπάρλει φρόντιζαν να του αφήνουν σημειώματα και φαγητό στα σημεία που υπήρχαν ενδείξεις πως είχε περάσει. Ο άνδρας εντοπίστηκε καλά στην υγεία του, ενώ διαμαρτυρήθηκε μόνο για έναν ήπιο πόνο.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA