Μενού
  • Α-
  • Α+

Τρεις ημέρες μετά το δυστύχημα στο τελεφερίκ της λίμνης Ματζόρε στην Ιταλία, οι Αρχές προχώρησαν στη σύλληψη του ιδιοκτήτη της εταιρίας που διαχειρίζεται το τελεφερίκ και άλλων δύο ατόμων.

Διαβάστε ακόμη Ιταλία: Τι προκάλεσε την πτώση της καμπίνας του τελεφερίκ

Ο Ειτάν Μπιράν, μόλις πέντε ετών, είναι ο μοναδικός επιζών της τραγωδίας με το τελεφερίκ στη λίμνη Ματζόρε. Το μικρό αγόρι μπορεί να στάθηκε εξαιρετικά τυχερό αλλά την ίδια στιγμή η ζωή τού φέρθηκε με απίστευτη σκληρότητα.

Ο πεντάχρονος Ειτάν νοσηλεύεται σε νοσοκομείο στο Τορίνο στο οποίο από την πρώτη στιγμή δίπλα του βρίσκεται η αδελφή του πατέρα του. Τα ιταλικά Μέσα σημειώνουν πως ο μικρός Ειτάν έχει κατάγματα σε πολλά μέρη του σώματός του και η κατάστασή του παραμένει κρίσιμη.

Η οικογένεια Μπιράν έμενε μόνιμα στην πόλη Φάμπια της Λομβαρδίας όπου ο Αμίτ Μπιράν σπούδαζε ιατρική δουλεύοντας ως φύλακας σε σχολείο.

Σήμερα, η εισαγγελία του Μιλάνο ανακοίνωσε πως έχει προχωρήσει σε τρεις συλλήψεις για το δυστύχημα, ανάμεσά τους και του ιδιοκτήτη της εταιρείας που διαχειρίζεται το τελεφερίκ.

Τα πρώτα στοιχεία των ερευνών δείχνουν ελλιπή συντήρηση στα μέτρα ασφαλείας.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA