Μενού
  • Α-
  • Α+

Ένα παχύ σύννεφο καπνού παρατηρήθηκε να ανεβαίνει από μέρος του εργοταξίου στο γήπεδο Σαντιάγκο Μπερναμπέου στη Μαδρίτη το βράδυ της Τετάρτης. Η φωτιά ξέσπασε γύρω στις 21:30 ώρα Ελλάδας, όταν ένας αριθμός περαστικών στο Paseo de la Castellano της Μαδρίτης, παρατήρησε μια τεράστια στήλη καπνού να προέρχεται από το στάδιο Σαντιάγκο Μπερναμπέου, έδρα της Ρεάλ Μαδρίτης από το 1947.

Διαβάστε ακόμη: UEFA: Καταργείται το «εκτός έδρας» γκολ - Επανάσταση στο ποδόσφαιρο

Η φωτιά περιορίστηκε μέσα στο εργοτάξιο, με ένα κομμάτι αφρού πολυουρεθάνης να φλέγεται και τις φλόγες να σβήνονται γρήγορα χωρίς να προκαλέσουν σοβαρή ζημιά ή τραυματισμό σε οποιοδήποτε άτομο. Η Πυροσβεστική Υπηρεσία της Μαδρίτης παρακολούθησε τη σκηνή της πυρκαγιάς για να εξασφαλίσει ότι είχε σβήσει πλήρως.

https://twitter.com/Pablosaez__/status/1397624500854956033?ref_src=twsrc^tfw

Το γήπεδο της Ρεάλ Μαδρίτης έχει μετατραπεί σε εργοτάξιο κατά τη διάρκεια αυτής της σεζόν, με την ομάδα να παίζει τους εντός έδρας αγώνες της στο γήπεδο της ακαδημίας τους, το Estadio Alfredo Di Stefano, ενώ δεν έχουν επιτραπεί οπαδοί λόγω των περιορισμών για τον κορονοϊό. Τα βίντεο που εμφανίστηκαν στα social media δείχνουν τον καπνό που προέρχεται από το χώρο του σταδίου, με τη Marca να αναφέρει ότι είναι ορατός από διάφορα μέρη της πόλης.

https://twitter.com/marca/status/1397628171378466817?ref_src=twsrc^tfw
Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA