Μενού
  • Α-
  • Α+

Δύο άνθρωποι έπεσαν νεκροί και τουλάχιστον ακόμη 22 άλλοι τραυματίστηκαν, έπειτα από πυροβολισμούς έξω από μία λέσχη μπιλιάρδου στην πόλη Χαϊαλία της Φλόριντα, σύμφωνα με τον αστυνομικό διευθυντή της Κομητείας Μαϊάμι-Ντέιντ Αλφρέντο Ραμίρεζ III. Ένας εκ των τραυματιών βρίσκεται σε κρίσιμη κατάσταση. https://twitter.com/MalikAliiRaza/status/1398959500581818369?ref_src=twsrc^tfwhttps://twitter.com/FranceBlogger/status/1398952209019281412?ref_src=twsrc^tfw

Ένα λευκό Nissan Pathfinder εμφανίστηκε στο σημείο και τρία άτομα βγήκαν με πυροβόλα όπλα και πιστόλια και άρχισαν να πυροβολούν κατά του πλήθους που είχε συγκεντρωθεί για μια συναυλία στο χώρο, ανέφερε ο Ραμίρεζ.

Ο αστυνομικός διευθυντής προσθεσε ότι οκτώ άτομα μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρα σε νοσοκομεία των γύρω περιοχών (ο ένας εξ αυτών νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση), ενώ άλλα 12 πήγαν μόνα τους σε κέντρα πρώτων βοηθειών. Ακόμη, τόνισε πως «φαίνεται να ήταν μια στοχευμένη επίθεση, σε άτομα που στέκονταν έξω από το μαγαζί μετά το τέλος της συναυλίας. Πρόκειται για ψυχρούς εκτελεστές και θέλουμε να επιβληθεί δικαιοσύνη».

https://twitter.com/cnnbrk/status/1398949968921206788?ref_src=twsrc^tfw

«Πρόκειται για στυγνούς εγκληματίες που πυροβόλησαν αδιακρίτως στο πλήθος και θα αποδώσουμε δικαιοσύνη» τόνισε ο Ραμίρεζ.

Δεν έχουν πραγματοποιηθεί συλλήψεις μέχρι τώρα, με τις αστυνομικές έρευνες να συνεχίζονται.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA