Μενού
  • Α-
  • Α+

Η Μία Καλίφα ανέβασε στο Twitter μια φωτογραφία της στην οποία απολαμβάνει ένα μπουκάλι κρασί του 1943, κάνοντας ωστόσο μία αμφιλεγόμενη σύγκριση με το Ισραήλ. Η πρώην πορνοστάρ, που είναι γνωστή για τις φιλο-παλαιστινιακές της απόψεις και μάλιστα εκφράστηκε κατά του Ισραήλ με αφορμή την πρόσφατη σύγκρουση στη Λωρίδα της Γάζας,  έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας «το κρασί μου είναι πιο παλιό από το κράτος σας».

Διαβάστε ακόμη: Αγγλία: Συνέλαβαν έμπορο ναρκωτικών από μία φωτογραφία με τυρί

Το συγκεκριμένο κρασί, όπως αναφέρει η Daily Star, έχει παραχθεί το 1943 από γαλλική εταιρεία, τον καιρό που η Γαλλία βρισκόταν υπό την κατοχή των ναζιστικών δυνάμεων. Αυτό ήταν αρκετό για πολλούς χρήστες του Twitter που την κατηγόρησαν για αντισημιτισμό και μίλησαν με σκληρά λόγια εναντίον της.

https://twitter.com/miakhalifa/status/1398806256379256834?ref_src=twsrc^tfw

«Μία πορνοστάρ που πίνει ναζιστικό κρασί και tweetάρει ανακριβή ιστορικά γεγονότα πραγματικά δεν αξίζει τόσο μεγάλη προσοχή» έγραψε κάποιος. «Πίνεις κρασί που παράχθηκε στην κατεχόμενη από τους Ναζί, Γαλλία του 1943, ενώ αρνείσαι χιλιάδες χρόνια εβραϊκής ιστορίας. Χαίρομαι που βρήκες το κατάλληλο ταίρι για τον αντισημιτισμό σου» σχολίασε κάποιος άλλος.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA