Διεθνή
LIVE: ΑΝΑΝΕΩΘΗΚΕ ΠΡΙΝ ΑΠΟ

Εμβόλιο - Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν: Ξεπεράσαμε τους 250 εκατ. εμβολιασμούς στην Ευρώπη

Με ένα tweet η πρόεδρος της Κομισιόν Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν γνωστοποίησε ότι σήμερα η Ευρώπη ξεπέρασε τους 250 εκατ. εμβολιασμούς, ενώ περισσότερα από 80 εκατ. Ευρωπαίοι είναι πλήρως εμβολιασμένοι

Εμβολιασμός για τον κορονοϊό (πηγή: GettyImages)
Εμβολιασμός για τον κορονοϊό (πηγή: GettyImages)

Με ένα βίντεο και ένα tweet, η πρόεδρος της Κομισιόν Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν «πανηγύρισε» τον μεγάλο αριθμό εμβολιασμών στην Ευρώπη. «Ξεπεράσαμε τους 250 εκατ εμβολιασμούς, ενώ τουλάχιστον 80 εκατ Ευρωπαίοι είναι πλήρως εμβολιασμένοι» έγραψε η πρόεδρος της Κομισιόν. Συνεχίζουμε το στόχο μας, να παραλάβουμε τόσες δόσεις εμβολίου, ώστε να εμβολιασθεί το 70% του ενήλικου πληθυσμού της ΕΕ τον Ιούλιο».

Υπενθυμίζεται ότι προ ημερών η κυρία φον ντερ Λάιεν έκανε ιδιαίτερη αναφορά στο πρόγραμμα εμβολιασμού της χώρας μας το οποίο χαρακτήρισε «από τα πιο αποτελεσματικά στην Ευρώπη».

Αντικείμενο «φθόνου» το πρόγραμμα εμβολιασμού της Ελλάδας

«Η Ευρωπαϊκή Ενωση προμηθεύτηκε τα πιο ελπιδοφόρα εμβόλια για όλους τους Ευρωπαίους πολίτες και οι ελληνικές Αρχές οργάνωσαν ένα πρόγραμμα εμβολιασμών που αποτελεί αντικείμενο "φθόνου" για πολλές άλλες χώρες», είχε πει η Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν.

Google NewsΑκολουθήστε το reader.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

TAGS
#Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν #Εμβόλιο #εμβολιασμός #Κομισιόν