Μενού
  • Α-
  • Α+

Με ένα βίντεο και ένα tweet, η πρόεδρος της Κομισιόν Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν «πανηγύρισε» τον μεγάλο αριθμό εμβολιασμών στην Ευρώπη. «Ξεπεράσαμε τους 250 εκατ εμβολιασμούς, ενώ τουλάχιστον 80 εκατ Ευρωπαίοι είναι πλήρως εμβολιασμένοι» έγραψε η πρόεδρος της Κομισιόν. Συνεχίζουμε το στόχο μας, να παραλάβουμε τόσες δόσεις εμβολίου, ώστε να εμβολιασθεί το 70% του ενήλικου πληθυσμού της ΕΕ τον Ιούλιο».https://twitter.com/vonderleyen/status/1400053793849589761?ref_src=twsrc^tfw

Υπενθυμίζεται ότι προ ημερών η κυρία φον ντερ Λάιεν έκανε ιδιαίτερη αναφορά στο πρόγραμμα εμβολιασμού της χώρας μας το οποίο χαρακτήρισε «από τα πιο αποτελεσματικά στην Ευρώπη».

Αντικείμενο «φθόνου» το πρόγραμμα εμβολιασμού της Ελλάδας

«Η Ευρωπαϊκή Ενωση προμηθεύτηκε τα πιο ελπιδοφόρα εμβόλια για όλους τους Ευρωπαίους πολίτες και οι ελληνικές Αρχές οργάνωσαν ένα πρόγραμμα εμβολιασμών που αποτελεί αντικείμενο "φθόνου" για πολλές άλλες χώρες», είχε πει η Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA