Μενού
  • Α-
  • Α+

Λαχτάρησε μία έφηβη κοπέλα στην Καλιφόρνια των ΗΠΑ όταν είδε να εισβάλλουν στην αυλή του σπιτιού της μία αρκούδα με τα μικρά της. Στο βίντεο που δημοσίευσε η ίδια η 17χρονη στο TikTok και κάνει τον γύρο του διαδικτύου, διακρίνεται αρχικά μια αρκούδα να στέκεται πάνω στον τοίχο που περιβάλλει την αυλή του σπιτιού. Μαζί με την αρκούδα βρίσκονται και τα δύο μικρά της, ενώ μέσα από τον κήπο τα σκυλιά της οικογένειας γαβγίζουν προσπαθώντας να κρατήσουν μακριά τους ανεπιθύμητους επισκέπτες.

Όταν το μεγαλύτερο από τα σκυλιά αποφασίζει να κινηθεί απειλητικά προς την αρκούδα εκείνη περνάει στην αντεπίθεση, με τη... σύρραξη να γίνεται γενικευμένη όταν μπει στον καβγά και άλλο ένα σκυλί. Τότε εμφανίζεται στο πλάνο η 17χρονη Χέιλι Μορινίκο, που χωρίς κανέναν δισταγμό... ορμάει στην αρκούδα ρίχνοντάς την από τον τοίχο, προκειμένου να προστατεύσει τον σκύλο της, καταφέρνοντας τελικά να τη διώξει.

Στο βίντεο που ανέβασε στο TikTok η 17χρονη εξηγεί ότι έκανε ό,τι έκανε για «να προστατεύσει τα παιδιά της». Σύμφωνα με την ίδια, δεν είχε ιδέα τι συνέβαινε μέχρι που βγήκε στην αυλή για να μαλώσει τα σκυλιά της επειδή γαύγιζαν και έκαναν φασαρία. Τότε ήταν που αντίκρισε την αρκούδα και η πρώτη της σκέψη ήταν... «τι παράξενο σκυλί».

Η νεαρή κοπέλα στάθηκε αρκετά τυχερή, αφού οι μοναδικοί τραυματισμοί της από την επικίνδυνη αναμέτρηση ήταν τελικά ένα στραμπουληγμένο δάχτυλο και ένα γρατσουνισμένο γόνατο.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA