Διεθνή
LIVE: ΑΝΑΝΕΩΘΗΚΕ ΠΡΙΝ ΑΠΟ

Τουρκία: Πιάστηκαν στα χέρια στη Βουλή - Η δήλωση που άναψε τα... αίματα για τον Ερντογάν

«Εγώ ξέρω τα όριά μου, αυτός που πρέπει να ξέρει τα όριά του είναι ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν και το κόμμα του», «έχουμε έναν πρόεδρο που λασπολογεί. Υπάρχει ένας πρόεδρος που κατηγορεί τους πάντες», ανέφερε βουλευτής της αντιπολίτευσης στην Τουρκία και άναψαν τα... αίματα

Βουλευτές πιάστηκαν στα χέρια στο κοινοβούλιο της Τουρκίας μετά την οργισμένη ομιλία βουλευτής της αντιπολίτευσης. Τα αίματα... άναψαν όταν ο Αλί Μαχίρ Μπασασίρ του Ρεπουμπλικανικού Λαϊκού Κόμματος τα έβαλε με τον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν ότι δεν μπορεί να έχει την ιδιότητα του αρχιστράτηγου τη στιγμή που απειλεί τους πολιτικούς του αντιπάλους, αναφερόμενος στην προειδοποίηση «να δεις τι έχεις να πάθεις» του Τούρκου προέδρου στην αρχηγό του Καλού Κόμματος Μεράλ Ακσενέρ.

«Έχουμε έναν Πρόεδρο της Δημοκρατίας που λέει σε πρόεδρο κόμματος, πως “έχει να πάθει χειρότερα”. Εγώ ξέρω τα όριά μου, αυτός που πρέπει να ξέρει τα όριά του είναι ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν και το κόμμα του», «έχουμε έναν πρόεδρο που λασπολογεί. Υπάρχει ένας πρόεδρος που κατηγορεί τους πάντες, τον εργαζόμενο, τον νέο, τον αγρότη. Γι' αυτό λέω πως δεν μπορεί να είναι αρχιστράτηγος», σημείωσε ο Μπασασίρ.

Google NewsΑκολουθήστε το reader.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

TAGS
#Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν #Τουρκία

Best of Internet