Μενού
  • Α-
  • Α+

Λόγω απειλής για βόμβα εκκενώθηκε στο αεροδρόμιο του Παρισιού αεροπλάνο που ερχόταν από το Τσαντ. Όπως μεταδίδουν διεθνή ΜΜΕ, μία πτήση της Air France εκκενώθηκε μετά από απειλή για βόμβα στο αεροδρόμιο «Σαρλ ντε Γκολ». Λίγο αργότερα οι Αρχές ανακοίνωσαν πως δεν βρέθηκε κανένας εκρηκτικός μηχανισμός εντός του αεροσκάφους.

Νωρίτερα, οι γαλλικές αρχές ερεύνησαν μια ύποπτη συσκευή σε πτήση της Air France που πραγματοποιούσε το δρομολόγιο μεταξύ της πρωτεύουσας του Τσαντ, Εν Ντιαμένα (πρωτεύουσα του Τσαντ) και του Παρισιού. Σε μία ανάρτησή του στο Twitter, ο υπουργός Εσωτερικών Gerard Darmanin ανέφερε ότι η πτήση είχε προσγειωθεί στο αεροδρόμιο «Σαρλ ντε Γκολ» στο Παρίσι και πως είχε απομονωθεί.

Ο υπουργός Εσωτερικών της Γαλλίας, έγραψε χαρακτηριστικά στο Twitter: «Κατόπιν αιτήματος του πρωθυπουργού, η διυπουργική μονάδα κρίσης τέθηκε σε λειτουργία, ύστερα από υποψίες για παρουσία εκρηκτικής συσκευής σε πτήση της Air France που έκανε το δρομολόγιο Ndjamena - Paris. Το αεροπλάνο προσγειώθηκε στο αεροδρόμιο Roissy χωρίς περιστατικό και απομονώθηκε».

https://twitter.com/GDarmanin/status/1400471389623234566?ref_src=twsrc^tfw
Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA