Μενού
  • Α-
  • Α+

Μια γυναίκα από την Καλιφόρνια έχασε το πορτοφόλι της το 1975 σε έναν κινηματογράφο. Χρειάστηκε μια ανακαίνιση του χώρου για να εντοπιστεί και μια κοινοποίηση στο Facebook για να διαδοθεί. Εν τέλει, το πορτοφόλι επέστρεψε ακέραιο στην κάτοχό του, την Κόλιν Ντίστιν. 

Διαβάστε ακόμη: Τραμπ κατά πάντων: Στο «στόχαστρό» του Μπάιντεν, Φάουτσι και Κίνα

«Ξέρει κανείς την Colleen Distin» έγραψε στη σελίδα του κινηματογράφου στο facebook εξηγωντας πώς βρήκε το πορτοφόλι και ζητώντας από όποιον γνωρίζει τη γυναίκα να επικοινωνήσει μαζί του.  Το πορτοφόλι βρήκε τυχαία ένας απο τους εργάτες που έκαναν ανακαίνιση στον ιστορικό κινηματογράφο Majestic Ventura Theater, ανάμεσα σε πεταμένα εισιτήρια και άδεια κουτάκια αναψυκτικών.

Ακολούθησαν χιλιάδες κοινοποιήσεις της ανάρτησης μέχρι που τελικά έφτασε στα αυτιά γνωστών της Ντίστιν, οι οποίοι με τη σειρά τους την ενημέρωσαν. 

«Τρέμω"» είπε σε τηλεοπτικό κανάλι καθώς άνοιγε το πορτοφόλι. Συγκινήθηκε όταν είδε τις φωτογραφίες της οικογένειάς της, τα σημειώματα και το εισιτήριο των 5 δολαρίων για τη συναυλία της αγαπημένης της μπάντας.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA