Μενού
  • Α-
  • Α+

Στην Ελλάδα, αλλά και στην Τουρκία, όπως και στην Αίγυπτο, αρκετοί τρώνε το καρπούζι με φέτα, ένας blogger όμως το τερμάτισε: Έβαλε κάμποση μουστάρδα πάνω σε μια φέτα καρπουζιού και αποθέωσε το συνδυασμό! Ο Young Yuh, ο οποίος σαρώνει σε TikTok και Ιnstagram, υπεδειξε μάλιστα και συγκεκριμένη (αμερικανική) μάρκα μουστάρδας για το... γαρνίρισμα του καρπουζιού.https://www.instagram.com/reel/CObpQ0vH_FP/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

«Είναι ζουμερό, ταιριάζει τόσο καλά! Εμπιστευθείτε με, είναι τοοοοσο καλό!» λέει ο Young Yuh, στο βίντεό του! Το παράδειγμά του ακολούθησαν και άλλοι που θέλησαν να δοκιμάσουν το συνδυασμό, πάντως τα σχόλια των followers τους δεν ήταν όλα θετικά. Ο Young Yuh έχει λογαριασμούς με τεράστιο αριθμό ακολούθων και δημιούργησε και έναν ακόμη στο Instagram με food blogging, o οποίος αν και με μικρό αριθμό ακολούθων, είναι ήδη επιδραστικός. 

https://www.instagram.com/tv/CP64txwHHKW/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading
Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA