Μενού
  • Α-
  • Α+

Η βασίλισσα Ελισάβετ τίμησε την Παρασκευή (11/6) με την παρουσία της τη Σύνοδο Κορυφής των G7 και είχε... τρελά κέφια, με την Κέιτ Μίντλετον και την Καμίλα να μην μπορούν να συγκρατήσουν τα γέλια τους. Συγκεκριμένα, η 95χρονη μονάρχης παραβρέθηκε σε μία σπάνια εμφάνισή της μαζί με την δούκισσα της Κορνουάλης και την δούκισσα του Κέιμπριτζ σε μια εκδήλωση για τον εορτασμό του The Big Lunch, το οποίο θα αποτελέσει μέρος των εορτασμών για το ιωβηλαίο της βασίλισσας το 2022.

Η βασίλισσα Ελισάβετ, λοιπόν, έπρεπε να κόψει μία μεγάλη τούρτα, με τον εκπρόσωπο της μοναρχίας στην Κορνουάλη, Έντουαρντ Μπολίθο να δίνει ένα σπαθί στη μονάρχη. Μία βοηθός έσπευσε να πει στη βασίλισσα ότι υπήρχε και ένα κανονικό μαχαίρι για να κόψει την τούρτα, εάν ήθελε, ωστόσο η Ελισάβετ απάντησε: «Το ξέρω ότι υπάρχει, αλλά αυτό είναι πιο ασυνήθιστο».

Η δούκισσα της Κορνουάλης τότε, σχολίασε: «Κόβει κι αυτό» προτού την βοηθήσει να κόψει την τούρτα, μια κίνηση που χειροκροτήθηκε δυνατά από όσους παραβρίσκονταν στην εκδήλωση, ενώ η Κέιτ Μίντλετον και η Καμίλα δεν μπορούσαν να συγκρατήσουν τα γέλια τους.

Αφού επέστρεψε το τελετουργικό σπαθί, η βασίλισσα Ελισάβετ χρησιμοποίησε τελικά ένα μαχαίρι για να κόψει ένα δεύτερο κομμάτι τούρτας, λέγοντας: «Αυτό φαίνεται πολύ καλό».

Η βασίλισσα Ελισάβετ όμως δεν έμεινε εκεί καθώς κατά τη διάρκεια οικογενειακής φωτογραφίας με τους ηγέτες των G7 ρώτησε, προς μεγάλη έκπληξη όλων: «Πρέπει να δείχνουμε σαν να το απολαμβάνουμε;». Φυσικά, οι ηγέτες της G7 ξέσπασαν σε γέλια με τον Βρετανό πρωθυπουργό Μπόρις Τζόνσον να απαντά αστειευόμενος: «Διασκεδάζουμε, παρά την εμφάνισή μας».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA