Μενού
  • Α-
  • Α+

Χάνουν το ταξίδι μέλιτος στην Κρήτη εξαιτίας του ότι η βρετανική κυβέρνηση στην πρώτη επικαιροποίηση της πράσινης ταξιδιωτικής λίστας, δεν συμπεριέλαβε το νησί και η TUI δεν τους επιστρέφει και τα χρήματα από πάνω. 

Διαβάστε ακόμα: Μεγάλη Βρετανία - Μπλόκο ξανά στην Ελλάδα - Δεν μπαίνει στην «πράσινη λίστα»

Ένα χρόνο περίμεναν, σύμφωνα με τη Mirror, η Άννα Γουέμπ και ο αρραβωνιαστικός της, της Αλεντ Ουίλιαμς να ταξιδέψουν στην Κρήτη μαζί με τα παιδιά της γυναίκας από τον πρώτο της γάμο, καθώς το είχαν κανονίσει ήδη από πέρυσι και το ανέβαλαν λόγω κορονοϊού. 

Το ζευγάρι που θα παντρευτεί στις 18 Ιουλίου είχε κανονίσει να πετάξει στην Κρήτη την 1η Αυγούστου. Ωστόσο, η Κρήτη δεν μπήκε στην πρώτη επικαιροποίηση της πράσινης ταξιδιωτικής λίστας και τώρα, με βάση τα όσα λένε, αν ακυρώσουν το ταξίδι χάνουν το 50% των χρημάτων εξαιτίας της πολιτικής που ακολουθεί η TUI για ταξίδια που είναι εξ αναβολής και ακυρώνονται.

Μητσοτάκης σε Τζόνσον: Ασφαλής η Ελλάδα, στείλτε Βρετανούς τουρίστες

Υοενθυμίζεται ότι χθες, στη Σύνοδ του ΝΑΤΟ, ο Κυριάκος Μητσοτάκης συνάντησε τον πρωθυπουργό του Ηνωμένου ΒασιλείουΜπόρις Τζόνσον, και τον ενημέρωσε τον κ. Τζόνσον για τη θετική επιδημιολογική πορεία της χώρας που, κατά τη γνώμη του, επιτρέπει την άρση των περιορισμών, από τη βρετανική κυβέρνηση, για τις επισκέψεις Βρετανών τουριστών στην Ελλάδα ενώ ζήτησε να μην γίνεται διάκριση των ευρωπαϊκών χωρών από το Ηνωμένο Βασίλειο.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA