Μενού
  • Α-
  • Α+

Ενα ζευγάρι στην Ταϊλάνδη έχει απελπιστεί από τις αλλαεπάληλες... επιθέσεις που έχει δεχθεί στη κουζίνα του από πεινασμένο ελέφαντα. «Είχε πλάκα που είδαμε τον ελέφαντα μπροστά μας, αλλά ανησυχώ μην ξανάρθει», λέει η Rachadawan Phungprasopporn, ένοικος του σπιτιού. Η γυναίκα αναφέρει ότι η ίδια και ο άντρας της ξύπνησαν από έναν δυνατό θόρυβο, γύρω στις 2 τα ξημερώματα της Δευτέρας. Πηγαίνοντας στην κουζίνα, απ’ όπου και προερχόταν ο ήχος, το ζευγάρι ήρθε αντιμέτωπο με το θέαμα του γιγάντιου Ασιατικού ελέφαντα, ο οποίος εκείνη την ώρα καταβρόχθιζε ένα πακέτο ρύζι!

Οι ένοικοι αναγκάστηκαν να ζητήσουν συμβουλές από τους τοπικούς δασονόμους, προκειμένου να αποφευχθεί μια εισβολή στο μέλλον, οι ειδικοί τους προέτρεψαν να μην αφήνουν φαγητά στην… κουζίνα, γιατί η μυρωδιά τους προσελκύει τους ελέφαντες. Οι ελέφαντες, έχοντας ζήσει καιρό κοντά στους ανθρώπους, έχουν εξοικειωθεί με τρόφιμα όπως το ρύζι και, στην ανάγκη, θα κάνουν τα πάντα για να τα αποκτήσουν.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA