Μενού
  • Α-
  • Α+

Ο Ματ Χάνκοκ, ο πρώην πλέον υπουργός Υγείας της Βρετανίας, πιάστηκε στα... πράσα να επιδίδεται σε ερωτικές περιπτύξεις με τη συνεργάτιδά του, Τζίνα Κολαντάντζελο. Το ροζ βίντεο με τις ερωτικές περιπτύξεις του Χάνκοκ έκανε αμέσως το γύρο του Διαδίκτυου και αρκετοί ήταν αυτοί που ζήτησαν από τον Βρετανό πρωθυπουργό, Μπόρις Τζόνσον, την παραίτησή του. Ο ίδιος ο Χάνκοκ, ώρες αργότερα μετά το σκάνδαλο, αναγκάστηκε να παραιτηθεί με μια επιστολή, στην οποία ευχαριστούσε τόσο τον Βρετανό πρωθυπουργό όσο και την οικογένειά του.

Τώρα, ο παντρεμένος πρώην υπουργός Υγείας της Βρετανίας, Ματ Χάνκοκ, φαίνεται να έχει πάρει στα σοβαρά τη σχέση του με τη συνεργάτιδά του και επίσης παντρεμένη, Τζίνα Κολαντάντζελο σύμφωνα με βρετανικά ΜΜΕ. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι το βράδυ του Σαββάτου ανακοίνωσε στη γυναίκα του πως δεν θα είναι πια μαζί και ότι την αφήνει. Σύμφωνα με φίλους του πρώην πλέον υπουργού, η παθιασμένη σχέση με την Κολαντάντζελο  ξεκίνησε πριν από τρεις εβδομάδες και πρόκειται για δυνατό έρωτα.

Διαβάστε ακόμη: Βρετανία: Νέος υπουργός Υγείας ο Σατζίντ Τζάβιντ μετά την παραίτηση του Ματ Χάνκοκ

Ο 42χρονος Χάνκοκ είχε ζητήσει συγγνώμη την Παρασκευή μετά τη δημοσίευση των επίμαχων φωτογραφιών στις οποίες φαινόταν να φιλά παθιασμένα την Κολαντάντζελο, και χρονολογούνται στις 6 Μαΐου. Ακόμα στην επιστολή παραίτησης που έστειλε στον πρωθυπουργό Μπόρις Τζόνσον, τονίζει τους λόγους που τον έκαναν να πάρει αυτή την απόφαση. «Γράφω αυτή την επιστολή για να παραιτηθώ από τη θέση του υπουργού Υγείας. Έχουμε δουλέψει σκληρά σαν χώρα για να πολεμήσουμε την πανδημία. Το τελευταίο πράγμα που θα ήθελα είναι η προσωπική μου ζωή να γίνει αντικείμενο προσοχής τη στιγμή που πρέπει να είμαστε επικεντρωμένοι για να βγούμε από την κρίση. Θέλω να επαναλάβω τη συγγνώμη μου επειδή δεν υπάκουσα στα μέτρα και να απολογηθώ στην οικογένεια μου και τους αγαπημένους μου που τους έβαλα σε όλο αυτό. Επίσης χρειάζομαι αυτή τη στιγμή να μείνω με τα παιδιά μου», αναφέρει χαρακτηριστικά. 

Ο Βρετανός πρωθυπουργός Μπόρις Τζόνσον αναφέρει σε απάντησή του ότι λυπάται που παρέλαβε αυτήν την επιστολή. «Θα πρέπει να είστε πολύ υπερήφανος για τις υπηρεσίες σας», ανέφερε, δηλώνοντας «ευγνώμων» για τη στήριξη που έλαβε από τον Χάνκοκ. «Πιστεύω ότι η συνεισφορά σας στον λαό δεν έχει τελειώσει», πρόσθεσε. Σύμφωνα με φίλους του πρώην πλέον υπουργού που επικαλούνται βρετανικά ΜΜΕ, η παθιασμένη σχέση ξεκίνησε πριν από τρεις εβδομάδες, αλλά πρόκειται για δυνατό έρωτα.

Η 43χρονη Τζίνα Κολαντάντζελο, είναι παντρεμένη με τον ιδρυτή της εταιρείας Oliver Bonas. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι είναι άγνωστο ακόμα εάν έχει πάρει την απόφαση να αφήσει τον άνδρα της και να ζήσει τον έρωτά της με τον πρώην υπουργό Υγείας.

Πώς ξέσπασε το ροζ σκάνδαλο με τον Ματ Χάνκοκ

Ο 42χρονος Χάνκοκ είχε πιαστεί από τον φωτογραφικό φακό να παίρνει μια σφιχτή αγκαλιά την για χρόνια στενή του συνεργάτιδα, Τζίνα Κολαντάγκελο και να της δίνει ένα καυτό φιλί σε διάδρομο έξω από το γραφείο του στα κεντρικά του υπουργείου Υγείας. Πιθανολογείται ότι το φιλί δόθηκε μεταξύ 3 και 6 Μαΐου, μια εβδομάδα μετά την πρώτη δόση του εμβολίου του κατά του κορονοϊού. 

Ο Ματ Χάνκοκ είναι παντρεμένος εδώ και 15 χρόνια με τη σύζυγο Μάρθα και το ζευγάρι έχει τρία παιδιά μαζί. Η Μάρθα Χάνκοκ φάνηκε λυπημένη και αναστατωμένη καθώς έφυγε από το σπίτι του ζευγαριού στο βόρειο Λονδίνο, αλλά δεν μίλησε σε δημοσιογράφους για την... απιστία του συζύγου της. Φορούσε ακόμα την βέρα της.

Το σπίτι της Κολαντάγκελο και του συζύγου της βρέθηκε κλειστό στο βόρειο Λονδίνο από τους δημοσιογράφους της DailyMail. Η υποτιθέμενη υπόθεση συσσωρεύει ακόμη μεγαλύτερη πίεση στον Ματ Χάνκοκ, ο οποίος ήδη φέρεται να αγωνίζεται για τη δουλειά του για τον χειρισμό της πανδημίας. Ο Χάνκοκ συναντήθηκε με την Κολαντάντζελο όταν δούλευαν μαζί στο φοιτητικό ραδιόφωνο της Οξφόρδης τη δεκαετία του 1990. Ο  Χάνκον ήταν δημοσιογράφος αθλητικών στο Oxygen FM και συνήθιζαν να βγαίνουν  μαζί στο Exeter College της Οξφόρδης. Ο Χάνκοκ την προσέλαβε κρυφά τον περσινό Μάρτιο στο γραφείο του με εξάμηνο συμβόλαιο και χωρίς να προβλέπεται μισθός για εκείνη. Τον Σεπτέμβριο την προσέλαβε «φανερά» σαν μη εκτελεστική διευθύντρια στο Υπουργείο Υγείας, με τον μισθό της να εκτιμάται σε 15.000 λίρες.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA