Μενού
  • Α-
  • Α+

Σε χάος εξελίχθηκε το πρώτο ετάπ του Ποδηλατικού Γύρου της Γαλλίας, γνωστότερου ως Tour de France, καθώς συνοδεύτηκε από δύο ατυχήματα, τα οποία προκάλεσαν τον τραυματισμό συνολικά 21 αθλητών. Μια γυναίκα θέλησε να ποζάρει για τις κάμερες, ένας ποδηλάτης έπεσε πάνω της και στη συνέχεια ανατράπηκαν τα ποδήλατα δεκάδων ποδηλατών από το επεισόδιο. Η γυναίκα αναζητούνταν από τις Αρχές, ενώ σήμερα έγινε γνωστό ότι συνελήφθη μία που φέρεται ως ύποπτη και αναμένεται να διασταυρωθεί. 

Διαβάστε ακόμη: Tour de France: Θεατής προκάλεσε μία επεισοδιακή καραμπόλα – Τραυματίστηκαν 21 αθλητές

Η αστυνομία της Γαλλίας εξαπέλυσε… ανθρωποκυνηγητό για να βρει τη συγκεκριμένη γυναίκα και σύμφωνα με όσα αναφέρουν τα ξένα Μέσα, μια γυναίκα τέθηκε υπό κράτηση.

Το γαλλικό ραδιοφωνικό δίκτυο RTL ανέφερε ότι η συγκεκριμένη γυναίκα έχει αναγνωριστεί σε σχέση με το ατύχημα, χωρίς όμως να υπάρξουν περισσότερες λεπτομέρειες. Η συγκεκριμένη εξέλιξη έρχεται λίγες ώρες μετά τη δήλωση της εισαγγελέα, Καμίλ Μιανσόνι, περί.. σιγουριάς για τη λύση της υπόθεσης.

Σύμφωνα με την Daily Mail, ένας από τους ποδηλάτες, ο Τζάσα Σάτερλιν, αναγκάστηκε να αποσυρθεί από τον αγώνα. Συνολικά η καραμπόλα καθυστέρησε 100 ποδηλάτες, κι όλα αυτά επειδή η απερίσκεπτη οπαδός του Tour de France ήθελε να δείξει την πινακίδα της για να τη δουν ο παππούς και η γιαγιά της στην τηλεόραση.

Για την ιστορία νικητής του πρώτου, άκρως επεισοδιακού, ετάπ του Tour de France αναδείχθηκε τελικά ο Ζουλιάν Αλαφιλίπ.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA