Μενού
  • Α-
  • Α+

Κάθετα έσπασε το πέος του ενός 40χρονου άνδρα κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής πράξης. Το περιστατικό αυτό, στη Μεγάλη Βρετανία, αποτελεί και την πρώτη περίπτωση στα ιατρικά χρονικά. O 40χρονος άνδρας, ο οποίος μάλλον πρέπει να πόνεσε πολύ, χτύπησε το γεννητικό του όργανο τόσο δυνατά πάνω στο περίνεο της συντρόφου του κατά τη διάρκεια του σεξ, με αποτέλεσμα αυτό να σπάσει και να απαιτηθούν περίπου έξι μήνες για να έχει πάλι μια κανονική στύση, όπως πριν.

Σύμφωνα με τη Daily Mail, η οποία παραθέτει και το επιστημονικό δημοσίευμα από την ιατρική επιθεώρηση British Medical Journals, μπορεί να μην υπάρχουν οστά στο πέος, όμως είναι δυνατό να σπάσει και φαίνεται όταν λυγίσει αμέσως μετά το συμβάν, προκαλώντας αφόρητο πόνο και πρήξιμο.

Οι γιατροί που τον περιέθαλψαν, ανέφεραν ότι είναι απο τη Νέα Υόρκη και ότι όλες οι προηγούμενες καταγεγραμμένες περιπτώσεις σπασίματος ήταν οριζόντιες. Μάλιστα, στην έκθεσή τους έγραψαν ότι δεν υπήρξε κάποιος ήχος, αλλά σύντομα άρχισε να εκδηλώνεται οίδημα. Ο άνδρας έξι μήνες μετά το... οδυνηρό ομολογουμένως συμβάν, μπόρεσε να έχει στύση και το πέος δεν είχε πια καμπύλη από τον τραυματισμό.

Οι περισσότερες καταγεγραμμένες περιπτώσεις κατάγματος στο πέος είναι σε άνδρες περίπου 40 ετών και πάντα οι γιατροί προχωρούν σε χειρουργική αποκατάσταση του τραύματος, ώστε να μην υπάρχει στη συνέχεια πρόβλήμα στη στυτική λειτουργία. Από το 1924 έως και σήμερα, έχουν καταγραφεί συνολικά 1.600 σπασίματα πέους.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA