Μενού
  • Α-
  • Α+

Τον γύρο του διαδικτύου έχει κάνει ένα βίντεο στο TikTok, που δείχνει με ποιους τρόπους μπορεί να βγει θετικό ένα self test. Βρετανοί έφηβοι μοιράστηκαν στο το μυστικό τους για να βγάζουν θετικό το self test ανίχνευσης κορονοϊού, ώστε να μην πάνε σχολείο και το βίντεο έγινε ανάρπαστο ανάμεσα στους μαθητές

Διαβάστε ακόμη: Κορονοϊός: 1.001 τα νέα κρούσματα, 9 θάνατοι και 177 διασωληνωμένοι το τελευταίο 24ωρο

Νεαροί σκαρφίστηκαν διάφορους τρόπους για να επηρεάζουν την εγκυρότητα του self-test, προκειμένου να αποφύγουν το σχολείο. Το βίντεο που έγινε viral δείχνει τους νέους να εφαρμόζουν καθημερινής χρήσεως προϊόντα, όπως Coca-Cola, αντισηπτικό χεριών και φράουλες, πάνω στο self-test.

Ανέβηκε και κοινοποιήθηκε μαζί με τα hashtags #fakecovidtest και έχει φθάσει πάνω από 6,5 εκατομμύρια προβολές, ενώ ο πλέον ανενεργός λογαριασμός με το όνομα @fakecovidtests έφθασε πάνω από 20.000 ακολούθους. Περίπου 400.000 παιδιά και νέοι στη Βρετανία έλειψαν από το σχολείο για λόγους που συσχετίζονται με τον κορονοϊό την τελευταία εβδομάδα.

Εκπρόσωπος της εφαρμογής TikTok, ανέφερε: «Κάνουμε ξεκάθαρο πως αφαιρούμε περιεχόμενο το οποίο περιλαμβάνει παραπλανητική πληροφόρηση που μπορεί να προκαλέσει κακό, συμπεριλαμβανομένων παραπληροφόρηση για ζητήματα υγείας που σχετίζονται με τον κορονοϊό». 

https://twitter.com/1MikeFairclough/status/1410512295474630659?ref_src=twsrc^tfw
Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA