Μενού
  • Α-
  • Α+

Μια πτήση της United Airlines από το Μάουι της Χαβάης προς το Νιούαρκ της Νέας Υόρκης καθυστέρησε την Παρασκευή 2 Ιουλίου 2021. Ο λόγος; Μερικά πουλιά μπήκαν στο αεροπλάνο λίγο πριν απογειωθεί από το αεροδρόμιο Καχουλούι.

Διαβάστε ακόμηΡωσία: Νόμος Πούτιν για σαμπάνιες φέρνει πανικό σε ρωσικές ελίτ

https://twitter.com/ZachHonig/status/1411163384377090049?ref_src=twsrc^tfw

Το πλήρωμα της United Airlines προσπάθησαν να τα βγάλουν από την καμπίνα ενώ οι επιβάτες παρακολουθούσαν εμβρόντητοι το απρόσμενο θέαμα.Ο επιβάτης Ζακ Χόνιγκ δημοσίευσε μερικά βίντεο στο Twitter της περιπέτειας των απρόκλητων πτηνών με το πλήρωμα και τους επιβάτες.

https://twitter.com/ZachHonig/status/1411163868043169795?ref_src=twsrc^tfw

Ενα από τα βίντεο δείχνει μια τεχνική που χρησιμοποίησε το πλήρωμα για να απωθήσει τους ανεπιθύμητους επισκέπτες, ανάβοντας μόνο τα φώτα στα οποία ήθελαν να πετάξουν τα πουλιά. Οι επιβάτες «κατέβασαν» τα παράθυρα, ώστε να επικρατήσει σκοτάδι, και έτσι τα πουλιά αναγκάστηκαν να κινηθούν προς το μπροστινό μέρος του αεροπλάνου.

Η πτήση 43 της United καθυστέρησε για αρκετή ώρα εξαιτίας του πρωτοφανούς περιστατικού. Αγνωστο παραμένει για την ώρα πώς κατάφεραν τα πουλιά να «τρυπώσουν» μέσα στο αεροπλάνο.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA