Μενού
  • Α-
  • Α+

Ο μεγιστάνας των social media Μαρκ Ζούρκεμπεργκ δημοσίευσε ένα βίντεο στον λογαριασμό του στο Instagram, στο οποίο κάνει σερφ πάνω σε ένα νέο μοντέλο χόβερ-κραφτ, κρατώντας μια αμερικανική σημαία, και την ίδια στιγμή από πίσω έπαιζε το τραγούδι του Τζον Ντένβερ «Take Me Home, Country Roads». Σύμφωνα με την λεζάντα που έχει το βίντεο, αυτός ήταν ένας τρόπος για να γιορτάσει την αμερικανική επέτειο ανεξαρτησίας.

Διαβάστε ακόμη: Η φωτογραφία της χρονιάς: Το γέλιο του αλόγου που έγινε viral

Το μοντέλο της σανίδας

Το μοντέλο της σανίδας που χρησιμοποίησε ο Ζούκερμπεργκ στο βίντεο είναι το eFoli το οποίο αξίζει περίπου 12.000 δολάρια και διαθέτει ηλεκτροκινητήρα που τροφοδοτεί την προπέλα η οποία βρίσκεται κάτω από το νερό. Η σανίδα επαναφορτίζεται και διαθέτει επίσης τηλεκοντρόλ προκειμένου να μπορεί ο χρήστης να την ελέγχει.

Ο λόγος που το έκανε

Είναι χαρακτηριστικό ότι μόλις μέσα σε 9 ώρες από την ανάρτηση, το βίντεο του Μαρκ Ζούκερμπεργκ έχει συγκεντρώσει πάνω από 1,3 εκατομμύρια προβολές. Πολλοί λένε ότι αυτό το βίντεο ήταν μια προσπάθεια να διαφημιστούν οι νέες δυνατότητες, τις οποίες διαθέτει πλέον το Instagram για το uploading των βίντεο, οι οποίες θα το κάνουν να συναγωνιστεί το Tik-Tok και το youtube.

https://www.instagram.com/tv/CQ6u_nFnGmR/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading
Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA