Μενού
  • Α-
  • Α+

Συνελήφθη ο 33χρονος δράστης του αιματηρού επεισοδίου με θύμα έναν 57χρονο, στη Λεμεσό στην Κύπρο. Οπως αναφέρουν τα τοπικά Μέσα, τα ξημερώματα της Δευτέρας (5/7), ο 57χρονος μαζί με τον 25χρονο γιο του συναντήθηκαν με τον 33χρονο, με πληροφορίες να αναφέρουν ότι το ραντεβού αφορούσε συναλλαγή με ναρκωτικά.

Διαβάστε ακόμα: Μπήκε στο αυτοκίνητο, πάτησε γκάζι και τον σκότωσε - Καταζητείται ο δράστης

Κατά τις ίδιες μαρτυρίες, ο 25χρονος δεν τα βρήκε στα οικονομικά με τον 33χρονο με τον 57χρονο να του ζητά τον λόγο. Οπως αναφέρει το philenews.com, στη συνέχεια, ο 33χρονος γρονθοκόπησε πρώτα τον 25χρονο γιο και μετά επενέβη ο 57χρονος με αποτέλεσμα να ακολουθήσει συμπλοκή. Τότε ο δράστης μπήκε στο αυτοκίνητό του, χτύπησε και παρέσυρε τον 57χρονο πατέρα πριν τελικά διαφύγει. Ο 57χρονος μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, όπου λίγο αργότερα υπέκυψε.

Τις επόμενες ώρες, η αστυνομία εξέδωσε ένταλμα σύλληψης εναντίον του 33χρονου, με αστυνομικούς να τον εντοπίζουν και να του περνούν χειροπέδες. Μάλιστα, το ΤΑΕ Λεμεσού διερευνά υπόθεση φόνου εκ προμελέτης και ληστείας.

Επίσης, τα κυπριακά ΜΜΕ σημειώνουν πως από το σημείο έχει παραληφθεί το υλικό από τα κλειστά κυκλώματα που είναι εγκατεστημένα στην περιοχή, αν και το περίπτερο που είναι στο σημείο, την ώρα του συμβάντος δεν λειτουργούσε.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA