Μενού
  • Α-
  • Α+

Ταινίες επιστημονικής φαντασίας ξεπέρασε η σχεδιάστρια από τη Νότια Κορέα Yeojin Jung, η οποία σχεδίασε το γιοτ, Estrella Superyacht, το οποίο μοιάζει σε σκάφος που θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί στη σειρά ταινιών ο «Πόλεμος των Άστρων».

Διαβάστε ακόμη: Επική στιγμή: Ιπτάμενο αυτοκίνητο πετάει στα 8.000 πόδια και κάνει την επιστημονική φαντασία πραγματικότητα

Το γιοτ το οποίο αποτελείται από τρία διαφορετικά κομμάτια θυμίζει σαν σχέδιο την τρίαινα του Ποσειδώνα και έχει ένα ξεχωριστό σύστημα πτερυγίων το οποίο επιτρέπει στο γιοτ να μην αναποδογυρίζει. Η στιλιστική προσέγγιση της Jung προσφέρει μία «δυναμική εμπειρία» στον σχεδιασμό γιοτ στο μέλλον αν και παραμένει ασαφές να το Estrella Superyacht θα βγει στην παραγωγή, ωστόσο σίγουρα έχει επηρεάσει αρκετούς ανθρώπους σε όλο τον κόσμο.

Το πολυτελές γιοτ έχει μέγεθος 104 μέτρα, θα κινείται με ντιζελομηχανή και θα μπορεί να αναπτύξει ταχύτητα μέχρι και 15 κόμβους και θα μπορεί να φιλοξενήσει έως και 19 άτομα.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA