Μενού
  • Α-
  • Α+

Κάθε της έξοδος γίνεται σημείο αναφοράς. Η Κέιτ Μίντλετον ξέρει πολύ καλά πώς να τραβάει πάνω της τα φλας κάνοντας κάθε εμφάνισή της, επίκεντρο συζήτησης για πολλές μέρες. Δεν είναι λίγες μάλιστα οι γυναίκες που προσπαθούν να την αντιγράψουν ανάμεσα τους και πολλές influencers. Την Κυριακή λοιπόν έδωσε το «παρών» στο στάδιο Wembley προκειμένου να παρακολουθήσει τον τελικό του Euro ανάμεσα στην Αγγλία και την Ιταλία. Η Δούκισσα του Κέιμπριτζ συνοδευόταν από τον σύζυγο της Πρίγκιπα Ουίλιαμ και τον γιο τους Τζορτζ.

Διαβάστε ακόμη: Βρετανία: Πώς η Κέιτ Μίντλετον «τύλιξε» τον πρίγκιπα Γουίλιαμ

Φυσικά και μόνο απαρατήρητη δεν πέρασε. Για την έξοδό της αυτή επέλεξε να φορέσει ένα λευκό σακάκι το οποίο συνδύασε με λευκό τοπάκι και μαύρο παντελόνι. Το αγαπημένο της χτένισμα που είναι οι χαλαρές μπούκλες ενώ ολοκλήρωσε την εικόνα της με μακριά κόκκινα σκουλαρίκια ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ το δαχτυλίδι που της φόρεσε όταν της έκανε πρόταση γάμου ο Ουίλιαμ. Το πριγκιπικό ζευγάρι με τον πρωτότοκο γιο του, βρέθηκε νωρίς στο στάδιο για να παρακολουθήσουν τον ποδοσφαιρικό αγώνα από τις θέσεις τους στις επίσημες κερκίδες. Αν και η Αγγλία από την πρώτη στιγμή έδειξε ότι θέλει πολύ αυτό τον τίτλο γι αυτό και μόλις στο 2ο λεπτό της αναμέτρησης, ο Σο κατάφερε να ανοίξει το σκορ με αποτέλεσμα να τους σηκώσει από αυτές.

Ωστόσο αξίζει να σημειωθεί πως η Κέιτ Μίντλετον είναι λάτρης των σπορ και το Σάββατο έκανε μια ακόμη εμφάνιση στον τελικό αγώνα του γυναικείου τουρνουά Wimbledon όπου ακολουθώντας τις τάσεις της μόδας επέλεξε ένα πράσινο φόρεμα σε ρομαντική γραμμή το οποίο συνδύασε με λευκές γόβες. Η Κέιτ Μίντλετον το τελευταίο διάστημα ήταν σε καραντίνα αφού είχε έρθει σε επαφή με κρούσμα COVID-19. Oπότε άλλος ένας λόγος για να συζητηθούν οι δυο πρώτες εμφανίσεις της που ήταν σε αθλητικές διοργανώσεις. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA