Μενού
  • Α-
  • Α+

Την αναγνώριση του διαδικτύου έχει κερδίσει ένας νεαρός Αυστραλός που δημοσιεύει βίντεο στα οποία καταφέρνει να φτιάχνει κεραμικά βάζα μέσα σε λίγα λεπτά. Ο 24χρονος από τη Μελβούρνη που στα social media έχει το ψευδώνυμο «Αγόρι των Κεραμικών» (Pottery Boy), μίλησε στη «Daily Mail Αυστραλίας» και αναφέρθηκε στο πάθος του για την κεραμική, το οποίο ξεκίνησε πριν από 3μιση χρόνια, όταν παρακολούθησε μαθήματα με έναν φίλο του.

Διαβάστε ακόμη: Αυστραλία: Αυτοκτόνησε influencer του TikTok – Ήταν μόλις 19 ετών

Η πλειοψηφία των μαθητών ήταν άνω των 60 ωστόσο ο ίδιος περιέγραψε την εμπειρία ως «μαγική» και ένιωσε ένα «σκίρτημα» από το πόσο πολύ του άρεσε. «Καθίσαμε γύρω από ένα τραπέζι, ήπιαμε τσάι και καφέ και φτιάξαμε πήλινα αγγεία», δήλωσε χαρακτηριστικά.

https://www.instagram.com/p/CApTSwPDrLc/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Έκτοτε έχει καταφέρει να κερδίσει περισσότερους από 20.000 ακολούθους στα social media όπου έχει τη δική του επιχείρηση με την επωνυμία «It's Claytime», όπου πουλάει DIY οικιακά πήλινα κιτ. Αφότου ολοκλήρωσε τα μαθήματα ο Pottery Boy, δανείστηκε έναν τροχό κεραμικής και πλέον έχει δύο δικά του στούντιο, όπου παραδίδει και ο ίδιος μαθήματα.

https://www.instagram.com/p/B_UCstkD4YQ/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

«Αναζητώ την έμπνευση από τον κόσμο γύρω μου, παρατηρώντας τα αντικείμενα και έχοντας την περιέργεια να δω πώς θα μοιάζουν σε κεραμική μορφή. Μου παίρνει 10 με 20 λεπτά να φτιάξω το αρχικό κομμάτι και μετά υπάρχει και αρκετή δουλειά πίσω από τις κάμερες».

https://www.instagram.com/p/COjCy5oDsYV/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Τόσο στο TikTok και στο Instagram, ο Pottery Boy φτιάχνει κεραμικά από το μηδέν χρησιμοποιώντας ένα μεγάλο κομμάτι πηλού, νερό και τροχό κεραμικής. Μόνο ένα βίντεο του που έχει γίνει viral έχει περισσότερες από 900.000 προβολές. Όποιος θέλει να φτιάξει δικά του κεραμικά στο σπίτι μπορεί τα αγοράσει Pottery Boy's Clay Kits, οι τιμές των οποίων ανέρχονται από 89 μέχρι 109 δολάρια. Το πακέτο περιλαμβάνει 5 κιλά πηλό και 8 εργαλεία για την κατασκευή, το σχήμα και τη φόρμα του πηλού στο επιθυμητό σχήμα. Οι πελάτες θα έχουν επίσης πρόσβαση σε εκπαιδευτικά προγράμματα για αρχάριους μέσω της σελίδας του στο Instagram καθώς και 24ωρη υποστήριξη μηνυμάτων.

https://www.tiktok.com/@potteryboy/video/6974708655606336770
Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA