Μενού
  • Α-
  • Α+

Σε ποδοσφαιρικό αγώνα που οργανώνεται στο πλαίσιο της «φιέστας» που διοργανώνει ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν στα Κατεχόμενα στο πλαίσιο της 47ης επετείου από την τουρκική εισβολή στην Κύπρο θα συμμετάσχει ο παραγωγός του Survivor και γνωστός καναλάρχης Ατζούν Ιλιτζαλί.

Διαβάστε ακόμη: Το πέναλτι του Ερντογάν που απέφυγε να αποκρούσει βουλευτής πρώην ποδοσφαιριστής

Ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν θα βρίσκεται στα Κατεχόμενα από το βράδυ της 19ης Ιουλίου, όπου και θα συμμετάσχει σε τριήμερο φεστιβάλ. Ο ποδοσφαιρικός αγώνας θα διοργανωθεί στο πλαίσιο του «Διεθνούς Φεστιβάλ Αθλητισμού και Πολιτισμού της Βορείας Κύπρου» και θα διεξαχθεί στο στάδιο Ατατούρκ της κατεχόμενης Λευκωσίας.

Στον αγώνα θα συμμετάσχει πλήθος πρώην ποδοσφαιριστών και Τούρκων celebrities, ενώ όπως αναφέρει δημοσίευμα της Sabah, ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν αυτή τη φορά δεν θα αγωνιστεί όπως έχει κάνει κατά καιρούς σε τέτοια παιχνίδια επίδειξης, αλλά θα έχει ρόλο προπονητή στη μία ομάδα.

Ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 20:53 και πριν από αυτόν ο Τούρκος πρόεδρος θα προβεί σε σημαντικές ανακοινώσεις. Στον αγώνα θα συμμετέχουν οι πρώην διεθνείς ποδοσφαιριστές της Τουρκίας, Χαμίτ Άλτιντοπ, Χακάν Ουνσάλ, Τουντζάι Σανλί και Νιχάτ Καχβεντζί, αλλά και ο Ατζούν Ιλίτζαλί, ενώ ακόμα θα συμμετάσχουν στον αγώνα ο ηγέτης των Τουρκοκυπρίων Ερσίν Τατάρ και ο Τούρκος υπουργός Εσωτερικών Σουλεϊμάν Σοϊλού, αλλά και ο πρώην ποδοσφαιριστής και νυν βουλευτής του AKP, Αλπάι Οτζαλάν.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA