Μενού
  • Α-
  • Α+

Σε θάνατο για τις δολοφονίες δύο γυναικών στα σπίτια τους και την απόπειρα φόνου μιας τρίτης, καταδικάστηκε ο «αντεροβγάλτης του Χόλιγουντ», ο οποίος μέχρι την τελευταία στιγμή δήλωνε αθώος. Οι συγγενείς των θυμάτων του έκλαιγαν γοερά μετά την ανακοίνωση της ποινής από τον δικαστή σε δικαστήριο του Λος Άντζελες.

Διαβάστε ακόμη: Bloomberg: Η Ελλάδα γίνεται προορισμός για τα μεγάλα κινηματογραφικά στούντιο του Χόλιγουντ

Ο Γκαρτζούλο κρίθηκε ένοχος για τη δολοφονία της Άσλεϊ Έλεριν, μιας 22χρονης φοιτήτριας στο σπίτι της στο Χόλιγουντ το 2001 καθώς ετοιμαζόταν να βγει με τον Κούτσερ. Στη δίκη, ο ηθοποιός είπε ότι άργησε να περάσει να πάρει την Έλεριν, η οποία δεν άνοιγε την πόρτα. Κοίταξε μέσα και είδε λεκέδες αίματος που πίστευε ότι ήταν κρασί. Η κοπέλα βρέθηκε με 47 τραύματα.

Ο Γκαρτζούλο, πρώην επισκευαστής κλιματιστικών και επίδοξος ηθοποιός, καταδικάστηκε επίσης για τη δολοφονία της 32χρονης Μαρία Μπρούνο, μητέρας τεσσάρων παιδιών, στο σπίτι της το 2005.

Επιπλέον, κρίθηκε ένοχος για την απόπειρα δολοφονίας της Μισέλ Μέρφι το 2008, η οποία πάλεψε μαζί του στο διαμέρισμά της, αναγκάζοντάς τον να φύγει και να αφήσει ένα ίχνος αίματος που οδήγησε στη σύλληψή του και για τις δύο δολοφονίες. Η Μέρφι ήταν βασική μάρτυρας στη δίκη.

Ο Γκαρτζούλο πάντως είναι απίθανο να θανατωθεί σύντομα. Η Καλιφόρνια δεν έχει εκτελέσει κανέναν από το 2006 και ο κυβερνήτης Γκάβιν Νιούσομ έχει σταματήσει τις εκτελέσεις για όσο διάστημα είναι στην εξουσία.

Να σημειωθεί ότι η επιβολή ποινής καθυστέρησε σχεδόν δύο χρόνια λόγω διαδικαστικών ζητημάτων και της πανδημίας κορονοϊού. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA