Μενού
  • Α-
  • Α+

Ο Βρετανός πρωθυπουργός, Μπόρις Τζόνσον, ανήρτησε ένα βίντεο στο Twitter με το οποίο ενημερώνει τους Βρετανούς πολίτες ότι ήρθε σε επαφή με ένα κρούσμα κορονοϊού και για τον λόγο αυτό θα μείνει σε καραντίνα μέχρι και τις 26 Ιουλίου.

Διαβάστε ακόμη: Τουρισμός: Η άρση της καραντίνας «εκτόξευσε» τις κρατήσεις από Βρετανία - Τριπλασιάστηκαν για Ελλάδα

Ο Τζόνσον στο βίντεο του αναφέρει πως «τόσοι πολλοί άνθρωποι ειδοποιήθηκα από το NHS Test and Trace καθώς έχω έρθει σε επαφή με κάποιον με COVID-19 και θα είμαι σε κατ’ οίκον περιορισμό μέχρι τη Δευτέρα 26 Ιουλίου».

Σημειώνεται ότι ο Βρετανός πρωθυπουργός έχει νοσήσει πέρυσι από κορονοϊό και κατάφερε να τον ξεπεράσει.

https://twitter.com/BorisJohnson/status/1416764592043315204?ref_src=twsrc^tfw

Αίρονται τα μέτρα στην Αγγλία

Αίρονται από αύριο, Δευτέρα οι περιορισμοί για την COVID-19 στη Μεγάλη Βρετανία και ο πρωθυπουργός Μπόρις Τζόνσον, ο οποίος βρίσκεται σε απομόνωση έπειτα από επαφή με θετικό κρούσμα, παρότρυνε σήμερα τους Βρετανούς να είναι προσεκτικοί λέγοντας ότι πρέπει να απομονώνονται όταν τους ζητείται. «Παρακαλώ, παρακαλώ, παρακαλώ, να είστε προσεκτικοί» είπε ο Τζόνσον σε μήνυμά του.

«Βαδίστε αύριο μπροστά στο επόμενο βήμα, με όλη την απαραίτητη προνοητικότητα και σεβαστείτε τους άλλους ανθρώπους, για τους κινδύνους που εξακολουθεί να έχει η ασθένεια και πάνω από όλα, παρακαλώ, παρακαλώ, παρακαλώ, όταν σας ζητείται να λάβετε αυτή τη δεύτερη δόση…, παρακαλώ ελάτε μπροστά και κάντε το» είπε ο Τζόνσον παροτρύνοντας τους Βρετανούς να εμβολιαστούν.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA