Μενού
  • Α-
  • Α+

Τραγικό τροχαίο δυστύχημα συνέβη το πρωί της Παρασκευής 22 Ιουλίου στο Κάπρι της Ιταλίας, όταν ένα μικρό λεωφορείο έπεσε σε χαράδρα με αποτέλεσμα ένας άνθρωπος να χάσει τη ζωή του και ακόμα 19 να τραυματιστούν.

Διαβάστε ακόμη: Ισπανία: Αυτοκίνητο έπεσε σε θαμώνες εστιατορίων σε πεζόδρομο τουριστικού θερέτρου

Σύμφωνα με τα ιταλικά μέσα ενημέρωσης νεκρός είναι ο οδηγός του λεωφορείου και  τέσσερις από τους τραυματίες μεταφέρθηκαν με ελικόπτερο στη Νάπολη και νοσηλεύονται σε σοβαρή κατάσταση. Σύμφωνα με τη La Repubblica, ανάμεσα στους τραυματίες βρίσκεται και ένα παιδί που φέρει πολλαπλά τραύματα.

Υπέστη καρδιακή προσβολή ο οδηγός

Ο οδηγός φέρεται πως υπέστη καρδιακή προσβολή και για αυτό έχασε τον έλεγχο του λεωφορείου. Σε κάθε περίπτωση, η ιατροδικαστική έκθεση αλλά και η έκθεση του εμπειρογνώμονα θα ρίξει φως σε όλα τα ενδεχόμενα συμπεριλαμβανομένου και αυτού της μηχανικής βλάβης.

Το λεωφορείο, έπεσε γύρω στις 11:30 από ύψος δεκαπέντε περίπου μέτρων, σε στενό σημείο σχεδόν δίπλα στη θάλασσα. Άμεσα στο σημείο έφτασαν ασθενοφόρα και αστυνομικές δυνάμεις.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA