Μενού
  • Α-
  • Α+

Δύο «σοβαρά τραυματίες» και πέντε αγνοούμενοι είναι ο μέχρι στιγμής απολογισμός μετά την ισχυρή έκρηξη που σημειώθηκε σε εγκαταστάσεις καύσης απορριμμάτων της εταιρίας Currenta, σε βιομηχανικό πάρκο του Λεβερκούζεν στη Γερμανία

Διαβάστε ακόμη: Γερμανία: Έκρηξη στο Λεβερκούζεν - Καπνοί σε κτήριο της Bayer

Σύμφωνα με ανακοίνωση της αστυνομίας, υπάρχουν «πολλοί τραυματίες», αλλά διευκρινίζεται ότι» η κατάσταση παραμένει συγκεχυμένη». Πυκνός μαύρος καπνός έχει κατακλύσει την περιοχή και οι κάτοικοι ειδοποιήθηκαν με μήνυμα για «ακραίο κίνδυνο», μέσω της εφαρμογής «ΝΙΝΑ», να παραμείνουν σε κλειστούς χώρους, με κλειστά παράθυρα και πόρτες. 

https://www.youtube.com/watch?v=XIBAl8Y0blI

Σύμφωνα με την Bild, η φωτιά απειλεί να εξαπλωθεί σε παρακείμενη εγκατάσταση με εύφλεκτα υλικά, ενώ σε μικρή απόσταση βρίσκονται δεξαμενές με 100.000 λίτρα εύφλεκτου υγρού σιδήρου Στην περιοχή βρίσκεται σε εξέλιξη μεγάλη επιχείρηση της πυροσβεστικής και σωστικών συνεργείων.

https://twitter.com/haverkamp_wiebe/status/1419950409226100736?ref_src=twsrc^tfwhttps://twitter.com/disclosetv/status/1419939536075886592?ref_src=twsrc^tfw
Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA