Μενού
  • Α-
  • Α+

Ένα φρικιαστικό περιστατικό αποκαλύφθηκε στις ΗΠΑ με μια Αμερικανίδα η οποία αφού σκότωσε τα ανίψια της, τα έκρυψε στο αυτοκίνητό της για πολλούς μήνες.

Σύμφωνα με αμερικανικά ΜΜΕ, η γυναίκα κυκλοφορούσε επί μήνες έχοντας κρυμμένα στο αυτοκίνητό της τα πτώματα των δύο μικρών ανιψιών της και συνελήφθη, όταν αστυνομικοί τη σταμάτησαν για έναν συνηθισμένο έλεγχο. Η Νικόλ Τζόνσον η οποία είναι 33 ετών, κατηγορείται για «κακομεταχείριση που οδήγησε στον θάνατο» τα δύο παιδιά, ένα κοριτσάκι 7 ετών και ένα αγοράκι 5 ετών. Σύμφωνα με την Baltimore Sun, η Τζόνσον έβαλε το πτώμα του κοριτσιού μέσα σε μια βαλίτσα, την οποία τοποθέτησε στο πορτ-μπαγκάζ του αυτοκινήτου της, τον Μάιο του 2020.

Έναν χρόνο αργότερα τοποθέτησε μέσα και το νεκρό ανιψιό της, τυλιγμένο σε πλαστικές σακούλες. Οι αστυνομικοί την σταμάτησαν λόγω υπερβολικής ταχύτητας και διαπίστωσαν ότι δεν είχε τα απαραίτητα έγγραφα για να το οδηγεί. Η 33χρονη είχε αναλάβει τα δύο παιδιά το 2019, όταν της τα εμπιστεύτηκε η αδελφή της.

Όταν οι αστυνομικοί την ανέκριναν υποστήριξε ότι η ανιψιά της πέθανε όταν το κεφάλι της χτύπησε στο πάτωμα, ενώ την ξυλοκοπούσε. Για το 5χρονο αγοράκι δεν έδωσε καμία εξήγηση.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA